Provocarea de pe TikTok care îi face să plângă pe cei ce o privesc. „Păi ce, bă, suntem la Din dragoste, unde dracu’ suntem aici?”

 Provocarea de pe TikTok care îi face să plângă pe cei ce o privesc. „Păi ce, bă, suntem la Din dragoste, unde dracu’ suntem aici?”
8Shares

Una dintre provocările care se viralizează pe TikTok în această perioadă îi pune pe adolescenți în situația de a le declara părinților dragostea și recunoștința, scrie presa română.

Unul dintre cei care au acceptat-o este un tânăr în vârstă de aproximativ 15 ani.

„Te provoc să o suni pe mama ta sau pe tatăl tău și să-i spui că le mulțumești pentru tot ce au făcut pentru tine, să le spui că îi iubești”, îi explică cel care a lansat provocarea.

Tânărul alege să își sune tatăl, explicând că mama “ba e la muncă, ba nu-mi răspunde la telefon”.

„Te-am sunat să-ți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și să-ți zic că te iubesc!”, îi spune băiatul părintelui său, însă reacția acestuia îl ia prin surprindere: “Păi ce, bă, suntem la Din dragoste, unde dracu’ suntem aici?”

Tânărul insistă să obțină o reacție diferită de la tatăl său, fără succes, însă. “Asta e! Să fii sănătos!”, îi spune bărbatul spre finalul discuției.

@_antoniomihai_

Petreceti mai mult timp cu familia 🙏

♬ Tell Me Why I’m Waiting – Timmies/Shiloh

„Nu am fost obișnuiți să ne arătăm sentimentele”

Postarea a strâns peste 170.000 de vizualizări și mii de comentarii. Unii încearcă să explice reacția tatălui.

„Te iubesc. Să fii sănătos. Nici un cuțit nu doare așa…”

„Sunt mama unei adolescente. Din păcate fac parte din generația cu cheia la gât. Nu am fost obișnuiți să ne arătăm sentimentele. De multe ori realizez.”

„Dacă cunoaște cineva părinții acestui băiat să le spună că au eșuat în această viață și să le fie rușine!”

„I-aș da o îmbrățișare, se vede că e trist…”

„Mi-a rupt sufletul copilul ăsta”

Provocarea de pe TikTok a fost comentată și pe Facebook. Cei mai mulți se declară tulburați.

„Nu cred că am simțit mai multă tristețe în ultima vreme că la vizionarea acelui filmuleț. Conflictul actual dintre generații e, de fapt, între cei cărora le e greu să spună și cei care au nevoie să audă „Te iubesc”.”

„Mi-a rupt sufletul copilul ăsta. Când am văzut că se abține să nu plângă… Ăsta e eșecul unui părinte și punct. Nu pot înțelege, din păcate. Eu cu mama (care e generația părinților lui sigur) și cu mamaia ne spunem „te iubesc” aproape de fiecare dată când ne auzim. Și ne auzim de multe ori pe zi. Nu pot concepe altfel. Cum să nu spui te iubesc dacă simți?!”

„Mă gândesc ce viață tristă au avut mulți din „generația noastră”, dacă nu au auzit de la părinții lor declarații de iubire sau dacă au fost crescuți într-un asemenea gen de relații. Mă bucur că nu am avut parte de așa ceva – chiar dimpotrivă.”

„Nici nouă, mie și surorii mele, nu ni se exprimă iubirea astfel, însă o simțeam pe deplin! Abia când ne-a separat distanța, că în multe familii în căutarea unui trăi mai bun, au apărut cuvintele „Te iubesc, frate-miu” sau “Te iubesc, copilul lu’ mama” valabil și la cei 36 de ani! Acum, nu există zi să nu le spun fetelor mele de “n” ori pe zi că le iubesc!

Am văzut și eu acel clip, și din punctul de vedere al unui copil crescut cu lipsa tatălui, e clar că încearcă să își ascundă emoțiile negative când tatăl lui nu îi răspunde în aceeași măsură!

Că și părinte, am învățat subit, brusc, că orice clipă trebuie prețuită, orice fac acești copii, greșit sau nu, creează amintiri, după care vom suspină peste ani!”.

 

 

 

 

 

8Shares

Aura Mereuta

https://shok.md