„Mamă, îmi vine să plâng”: Iuliana Beregoi, fericită, după o intervenție chirurgicală

 „Mamă, îmi vine să plâng”: Iuliana Beregoi, fericită, după o intervenție chirurgicală
2Shares

Interpreta Iuliana Beregoi și-a îndeplinit visul de a scăpa de ochelari și lentile. Bloggerița a efectuat o intervenție chirurgicală și a venit cu o primă reacție pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md.

Artista a recunoscut că și-a dorit de mult timp să scape de ochelari, dar nu a avut curajul. Mama ei și doctorul au încurajat-o și i-au fost alături.

„Mamă, îmi vine să plâng”, a spus Iuliana.

După intervenția cu laser, Iuliana a povestit cum se simte și a mulțumit fanilor pentru susținere: „Am un pic de disconfort în ochi, dar în rest totul e perfect. Mulțumesc din suflet că m-ați susținut și sunteți alături de mine. Sunteți cei mai tari”.

„Cea mai bună decizie pe care am putut să o iau vreodată. Nu mai am miopie, văd perfect! Nu doare!”, a menționat interpreta Iuliana Beregoi.

@iulianaberegoi

Cea mai buna decizie pe care am putut sa o iau vreodata❤️Nu mai am miopie🥹VAD PERFECT! Multumesc din suflet clinica Mrini si doctorului meu pentru incredere❤️Datorita voua sunt cea mai fericita❤️NU DOARE!!!😂🤍

♬ original sound – Itzbreezy®

Aceasta este foarte fericită că în sfârșit a scăpat de lentile.

Moldoveanca Iuliana Beregoi a luat cu asalt industria muzicală din România. Piesa „Vina mea” a fost cea care a pus-o în rândul artiștilor în vogă ai momentului, încă acum 4 ani.

Aceasta a lansat și filmul „Lara”, care a avut mare succes în cinema și pe rețelele de socializare.

Debutul și l-a făcut la Next Star, modalitatea prin care a reușit să ajungă în inimile oamenilor.

2Shares

Mihaela Cojocari

https://shok.md/