(VIDEO) „Bate, vântule!” Între Irina Rimes și Satoshi – Colaborare inedită între cei doi artiști: „Despre dorul de casă, pe care îl simți fiind acasă“

 (VIDEO) „Bate, vântule!” Între Irina Rimes și  Satoshi – Colaborare inedită între cei doi artiști: „Despre dorul de casă, pe care îl simți fiind acasă“
0Shares

Tezaurul muzical din Moldova s-a îmbogățit cu o nouă bijuterie artistică, în urma colaborării dintre Satoshi și Irina Rimes, doi dintre cei mai talentați interpreți ai momentului. Artiștii au lansat piesa – „Bate, vântule”, o creație muzicală ce abordează teme precum înstrăinarea, dorul, originile și trecerea timpului, scrie SHOK.md.

„„Bate, vântule” este despre dorul de casă, pe care îl simți fiind acasă, despre sentimentul care te face să iei spontan bilete de avion și să formezi numerele pe care le ții minte toată viața”, spune Satoshi.

„Visez de mult o piesă prin care să impresionez muzical și liric țărișoara din care vin, însă niciodată nu am găsit contextul potrivit. Mă bucur că ea în sfârșit se întâmplă, aici, acum și alături de Satoshi”, mărturisește Irina Rimes.

Versurile piesei „Bate, vântule”, scrise de Satoshi și Irina Rimes, sunt o meditație asupra schimbărilor inevitabile din viață și a modului în care ne raportăm la ele. Vântul, un simbol al schimbării și al trecerii timpului, este folosit pentru a ilustra sentimentul de impermanență și dorința de a găsi liniștea în haos.

Lansarea piesei „Bate, vântule” a fost primită cu entuziasm de fanii ambilor artiști. Aceștia au lăudat armonia dintre stilurile celor doi și au apreciat profunzimea emoțională a melodiei.

 

 

 

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md