(VIDEO) Lenuța Burghilă, dezvăluiri în premieră despre accidentul rutier care i-a marcat viața: „Medicul legist mi-a zis că m-am născut în cămașă”

 (VIDEO) Lenuța Burghilă, dezvăluiri în premieră despre accidentul rutier care i-a marcat viața: „Medicul legist mi-a zis că m-am născut în cămașă”
39Shares

Intepreta Lenuța Burghilă a făcut, în premieră, dezvăluiri despre un moment care i-a marcat viața, ținut cumva în secret până acum. „Am avut un accident cu automobilul, iar medicul legist mi-a zis că m-am născut în cămașă. Am fost loviți de două ori. Mașina cealaltă s-a rostogolit și întâi ne-a lovit cu fața, apoi s-a rotit și ne-a mai lovit o dată”, a povestit artista, în cadrul unui interviu cu Dorin Galben, scrie UNIMEDIA.

„Medicul legist mi-a zis că m-am născut în cămașă”

„Am avut un accident, la care experții au zis: „Ați avut o mașină care v-a protejat într-un mod extraordinar”. Iar medicul legist mi-a zis: „V-ați născut în cămașă”. S-a întâmplat anul trecut, nu am vrut să fie public. Sunt sigură că cadă doamne ferește nimeream într-un spital, atunci era să se ducă informația. Nu am vrut să știe lumea, este o dramă, un ghinion în viața mea și nu am vrut să fac din asa tam-tam sau victimizare. Nu îmi place să mă victimizez”, a mărturisit artista.

„Eu eram pe bancheta din față și m-a aruncat cu o lovitură foarte puternică”

Lenuța Burghilă a relatat cum s-a produs accidentul: „Seara am cântat la o zi de naștere, am venit acasă, ne-am odihnit, iar nașul meu, Nicolae Ambrosie, a propus să-i facem domnului Tudor Casapu o surpriză, dumnealui își sărbătorea jubileul. Am zis că merg cu mare plăcere, era și frățiorul meu, Petrică Burghilă. I-am zis: Petrică, hai să-l surprindem pe campionul mondial. Mai ales că noi cu domnul Casapu am învățat la școala internat, ne leagă ceva mai mult. Pe la amiază ne-am pornit și mergând pe drum, prin zona Cimișlia este o porțiune de drum foarte îngustă și viteza limită este de 30km/h. Deplasându-ne pe această porțiune din spate a venit cu viteză o mașină cu numere de Găgăuzia, probabil șoferul nu ne-a văzut. Eu eram pe bancheta din față și m-a aruncat cu o lovitură foarte puternică și eu nu înțelegeam ce se întâmplă, ieșea fum, colb. Eu zburam și capul meu parcă era de gumă, nu-l puteam stăpâni. Am zburat pe drumul din sens opus, pe contrasens nu venea nimeni, slavă Domnului. Am aterizat, nu ne-am rostogolit. Am fost loviți de 2 ori. Mașina cealaltă s-a rostogolit și întâi ne-a lovit cu fața, apoi s-a rotit și a mai lovit o dată în mașină”.

„Bine că i-am zis fratelui, cu câteva secunde mai devreme, să se dea mai în față”

În momentul accidentului, artista era cu soțul său și cu fratele, în automobil: „Bine că i-am zis fratelui, cu câteva secunde mai devreme: „Vino mai încoace, să vezi niște fotografii”. Lovitura a fost în partea soțului. Capul meu vuia, am încercat să ies din mașină, am văzut că merg, apoi a ieșit și fratele, și soțul, Slava Domnului. Dar am avut comoție cerebrală, de la această mișcare neașteptată”.

„A fost un înger deasupra noastră”

„A fost un înger deasupra, pentru că și din cealaltă mașină au ieșit nevătămați. Erau doi, șoferul și încă o persoană. Am mers apoi la medicul legist, apoi am trecut niște aparate și medicul ne-a spus că este comoție și am primit o lună tratament. Vuia capul, nu puteam face nimic, stăteam în pat. Practic o lună am pierdut-o”, a mai spus Lenuța Burghilă.

39Shares

Aura Mereuta

https://shok.md