(VIDEO) „Eu sunt șocat”: Cât este impus Patric Hanganu să achite pensia alimentară pentru copilul pe care îl are cu Svetlana Nichita

 (VIDEO) „Eu sunt șocat”: Cât este impus Patric Hanganu să achite pensia alimentară pentru copilul pe care îl are cu Svetlana Nichita
69Shares

Patric Hanganu, cunoscutul artist din Republica Moldova, și-a exprimat șocul față de suma pe care este impus să o achite ca pensie alimentară pentru copilul pe care îl are cu Svetlana Nichita. Hanganu a declarat că nu se aștepta ca suma impusă de fosta iubită să fie atât de mare: „Eu sunt în șoc”, a spus tânărul.

În videoclip, Hanganu afirmă că nu este de-acord să achite 30 mii de lei pentru copil și spune ca este o sumă exagerată: „Eu nu voi achita chiria sau creditul la mașină nimănui. Eu voi achita acei bani care sunt necesari pentru o creștere normală a copilului meu“.

„Bună dimineața la toată lumea, la mine dimineața nu s-a început cu vești bune. Am fost sunat astăzi de la judecată ca să mi se spună că am avut programat o ședință pentru această zi despre care eu sigur că nu am știut nimic. Trebuia să se hotărască domiciliul și pensia alimentară pentru copil și cel mai interesant ce m-a pus la pământ este faptul că mi se solicită suma de 30 mii de lei. Cineva se pare că vrea să-și achite gazda și creditul la mașină din banii mei. Mi-e mii foarte interesant pentru ce la un copil 30 de mii de lei?  Această veste foarte tare m-a amuzat dar m-a și întristat în același timp, chiar până într-atât”, a povestit Patric Hanganu.

 Artistul a subliniat că nu a fugit niciodată de responsabilități și că dorește să fie prezent în viața copilului său, dar consideră că suma stabilită este exagerată.

„Ce m-a șocat cel mai tare este faptul că avocata a spus că eu cunosc despre această sumă și că sunt de acord cu ea, dar eu totuși nu înțeleg eu plătesc pensia alimentară pentru copilul meu sau pentru toți trei copii pe care îi are?

Eu sunt șocat și îmi pare ca trăiesc într-o poveste, serios nu-mi vine a crede că se întâmplă așa ceva în viața mea. Asta este prostia prostiei chiar până într-atât”, a mai povestit interpretul.

Interpretul Patric Hanganu s-a despărțit de iubita sa, Svetlana Nichita cu care are împreună un copil – Patric Jr.

Scetlana Nichita l-a dat în judecată pe fostul său iubit, Patric Hanganu și i-a pus interdicție de a se apropia de ea și de copilul pe care îl au împreună.

Neînțelegerile dintre Patric Hanganu și Svetlana Nichita continuă. Interpretul a povestit noi detalii din relația cu fosta iubită.

În luna aprilie a acestui an Patric Hanganu totuși a reușit să se vadă cu copilul său și petrec foarte mult timp împreună.

 

69Shares

Aura Mereuta

https://shok.md