(VIDEO) Adriana Ochișanu dezvăluie greșeala din relația cu fiul său, Cristi: „Nu vreau să o repet și cu Mihaela”

 (VIDEO) Adriana Ochișanu dezvăluie greșeala din relația cu fiul său, Cristi: „Nu vreau să o repet și cu Mihaela”
586Shares

Adriana Ochișanu are o legătură deosebită cu fiica sa, Mihaela. „Mi-au făcut cea mai bună prietenă”, a dezvăluit artista, în cadrul unui interviu „În culise”. Anume din acest motiv, interpreta spune că este foarte atentă atunci când vine vorba de viitorul copilei sale și nu vrea să-i influențeze alegerea în ceea ce ține de carieră, cu atât mai puțin să insiste să devină și Mihaela artistă, dacă ea nu-și va dori acest lucru, scrie UNIMEDIA.

„Mi-au născut cea mai bună prietenă”, a mărturisit interpreta.

Întrebată dacă își vede fiica artistă, Adriana Ochișanu a răspuns: „Nu mai vreau să mai fac greșeli, ceea ce am am făcut cu Cristi, m-am lăsat influențată de socri, ca să-l facem muzicant neapărat. Eu totuși rămân pe ideea că, atunci când copilul își manifestă niște calități din talent, trebuie pur și simplu să le valorifici, să le crești și de fapt, să-i dai un șut, să-l ajuți, dar să fie și dorința lui. Deoarece atunci când copilul nu dorește să facă, trece timpul și îți spune: „Vezi? M-ai pus cu forța să fac și nu îmi place.” Nu vreau să fac aceeași greșealp cu Mihaela. O las să aleagă singură ce vrea. Ea mi-a zis că vrea să fie medic”.

„E foarte greu să fii și mamă, și gospodină, să ai și o carieră în spate”

Cum reușește Adriana Ochișanu să îmbine rolul de mamă și cariera și cine o ajută în acest sens aflați din interviu:

Adriana Ochișanu s-a căsătorit cu Corneliu Botgros la vârsta de doar 17 ani. Cei doi au divorțat, în 2013, dar au împreună un fiu, Cristian Augustin.

După ce a divorțat, cântăreața a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că a fost bătută, umilită și înjosită atât înainte de căsnicie, cât și în timpul acesteia. „Erau umilințe, jigniri: Cine ești tu? Își manifesta frustrările lui prin a mă trauma psihic. Sunt sechele care mi-au rămas până în prezent în suflet. Am fost bruscată în timp ce eram însărcinată în ultima lună”, a relatat interpreta.

În toamna anului 2016, Adriana Ochișanu s-a căsătorit cu procurorul Sergiu Zmeu, dar căsnicia nu a durat la fel de mult ca prima. În ianuarie 2020, artista a anunțat că a divorțat, de mai bine de un an. Din ciea de a doua căsnicie, nterpreta are o fetiță pe nume Mihaela, pe care a născut-o în februarie 2017.

În cadrul unui interviu în primăvara acestui an, Adriana Ochișanu a dezvăluit motivul pentru care ar fi gata să renunțe la cariera sa muzicală.

De asemenea, artista și-a expus opinia privind bugetul de cuplu. Adriana Ochișanu consideră că femeia trebuie să aibă banii ei, să fie independentă financiar: „În viață m-am ciocnit cu situații când făceam banul și îl duceam în familie și tot eu trebuia să rog: Dă-mi, te rog, să-mi cumpăr niște pantofi. Eram pusă în situația să iau bani să nu știe, apoi spuneam că i-am luat la reducere sau mi i-a dat o cumătră, mi i-a dăruit”.

Totodată, Adriana Ochișanu și-a amintit despre perioada când purta opinci și broboadă, la concertele sale. Artista a dezvăluit cum făcea să pară atât de voluminoasă podoaba sa capilară: „Aveam un cap cât un harbuz și un gât subțire cât degetul. Doamne, când mă uit la acele imagini, îmi vine să îmi trag trei palme”.

Mai nou, diva a confirmat că nu e deloc ușor să te promovezi în showbiz și să ajungi sus atunci când ești femeie. „Cunosc foarte multe artiste care au trecut prin patul cuiva ca să ajunga undeva”, a dezvăluit Adriana Ochișanu.

586Shares

Aura Mereuta

https://shok.md