(VIDEO/FOTO) Moldoveanca Cristina Grati a câștigat titlul de Mrs. World Internațional Petite 2024: „ Poți fi o regină, indiferent de circumstanțe”

 (VIDEO/FOTO) Moldoveanca Cristina Grati a câștigat titlul de Mrs. World Internațional Petite 2024: „ Poți fi o regină, indiferent de circumstanțe”
957Shares

Cristina Grati, o moldoveancă talentată și ambițioasă, a adus Moldova pe scena internațională, câștigând prestigiosul titlu de „Mrs. World International Petite 2024”. Competiția, recunoscută la nivel global, celebrează nu doar frumusețea fizică, ci și eleganța, inteligența și realizările personale ale participantelor, scrie SHOK.md.

Cristina în vârstă de 34 de ani este mamă a trei fete minunate: Karina, Katia și Patricia, ea a cucerit scena internațională și a devenit exemplul care ne arată că succesul vine prin muncă asiduă și pasiune.

„Nu contează ce vârsta ai, contează dacă ești căsătorită, singură sau divorțată, nu contează dacă ai copii sau nu. Nu contează înălțimea, greutatea sau statutul tău – poți fi o regină, indiferent de circumstanțe! Pentru toate femeile – suntem frumoase și unice”, a scris Cristina Grati.

Finala concursului a avut loc ieri în Miami.

Această victorie adaugă un nou capitol remarcabil în cariera ei și în istoria participării Moldovei la concursurile internaționale de frumusețe.

Succesul său este un motiv de mândrie pentru toți moldovenii și un exemplu elocvent al faptului că determinarea, munca asiduă și pasiunea pot duce la realizări extraordinare, indiferent de originile tale. Cristina Grati demonstrează că Moldova are femei puternice, capabile să strălucească și să inspire la nivel global.

957Shares

Aura Mereuta

https://shok.md