(VIDEO) Adriana Ochișanu: „Norocul meu a fost să mă căsătoresc cu fiul maestrului Botgros, dar nu cânta el în locul meu”

 (VIDEO) Adriana Ochișanu: „Norocul meu a fost să mă căsătoresc cu fiul maestrului Botgros, dar nu cânta el în locul meu”
454Shares

Adriana Ochișanu are un răspuns pe măsură pentru toți cei care susțin că „dacă nu era Botgros, artista nu ajungea unde a ajuns”. „Da, norocul meu a fost să mă căsătoresc cu fiul maestrului Botgros, dar până la urmă, nu cânta el în locul meu, cântam eu cu vocea”, a menționat interpreta, în cadrul unui interviu „În culise”, scrie UNIMEDIA.

Întrebată dacă există vreun mit, vreo minciună sau vreun neadevăr despre care ar vrea să vorbească, Adriana Ochișanu a menționat: Că dacă nu era Botgros, nu ajungeam unde am ajuns. Da, norocul meu a fost să mă căsătoresc cu fiul maestrului Botgros, dar până la urmă, nu cânta Botgros în locul meu, cântam eu cu vocea, cu aceste două coarde”.

„Da, mulțumesc, am învățat și lucruri frumoase, am lucrat într-o orchestră minunată, acesta a fost norocul meu. Dar sunt multe fete care au ajuns să guste din acest succes prin alte metode, prin paturi”, a mai adăugat artista.

Interpreta crede în soartă și în Dumnezeu: „Fiecare în viața asta are o matriță unde e scris prin ce va trece, așa zic eu, acolo de sus, începând cu momentul când te naști, copilăria, adolescența, tinerețea etc. Fiecare suflet are o soartă în viața asta. Nici nu știu cum să zic că ar fi mai bine sau nu ar fi mai bine. Eu am trecut prin foarte multe greutăți. Le-am depășit cu încredereea în ziua de mâine, cu speranța și cu credința în bunul Dumnezeu, pentru că fără el nimic nu se întâmplă în viața unui om, dacă nu crezi cu adevărat. Dumnezeu este mereu alături de noi”.

Deși recunoaște că a avut momente de cădere, artista spune că mereu a știut și să se ridice: Mi-am adunat tiate forțele, poate ultimele care mi-au mai rămas, dar m-am ridicat și am mers mai departe și de fiecare dată le zic fetelor: Dacă ați căzut o dată, de două ori, de trei ori, trebuie să găsiți forțe, să vă ridicați și să mergeți mai departe cu demnitate. Viața este o luptă continuă”.

Care este cea mai importantă lecție pe care Adriana Ochișanu a învățat-o în viață aflați din interviu:

Adriana Ochișanu s-a căsătorit cu Corneliu Botgros la vârsta de doar 17 ani. Cei doi au divorțat, în 2013, dar au împreună un fiu, Cristian Augustin.

După ce a divorțat, cântăreața a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că a fost bătută, umilită și înjosită atât înainte de căsnicie, cât și în timpul acesteia. „Erau umilințe, jigniri: Cine ești tu? Își manifesta frustrările lui prin a mă trauma psihic. Sunt sechele care mi-au rămas până în prezent în suflet. Am fost bruscată în timp ce eram însărcinată în ultima lună”, a relatat interpreta.

În toamna anului 2016, Adriana Ochișanu s-a căsătorit cu procurorul Sergiu Zmeu, dar căsnicia nu a durat la fel de mult ca prima. În ianuarie 2020, artista a anunțat că a divorțat, de mai bine de un an. Din ciea de a doua căsnicie, nterpreta are o fetiță pe nume Mihaela, pe care a născut-o în februarie 2017.

La rândul său, Nicolae Botgros relata, într-un interviu din 2019, despre perioada în care Adriana Ochișanu făcea parte din familia Botgros: „Noi am petrecut cele mai frumoase clipe de familie împreună. Noi am fost împreună tot timpul. Cele mai mare triumfuri le-a avut cu noi. Acum bineînțeles că are succes, cântă, dar adevăratul succes pe care l-a avut Adriana a fost cu orchestra „Lăutarii” și a fost în familia noastră. De aici încolo, cum a da Dumnezeu. Ce face, asta e treaba ei”.

În cadrul unui interviu în primăvara acestui an, Adriana Ochișanu a dezvăluit motivul pentru care ar fi gata să renunțe la cariera sa muzicală.

De asemenea, artista și-a expus opinia privind bugetul de cuplu. Adriana Ochișanu consideră că femeia trebuie să aibă banii ei, să fie independentă financiar: „În viață m-am ciocnit cu situații când făceam banul și îl duceam în familie și tot eu trebuia să rog: Dă-mi, te rog, să-mi cumpăr niște pantofi. Eram pusă în situația să iau bani să nu știe, apoi spuneam că i-am luat la reducere sau mi i-a dat o cumătră, mi i-a dăruit”.

Totodată, Adriana Ochișanu și-a amintit despre perioada când purta opinci și broboadă, la concertele sale. Artista a dezvăluit cum făcea să pară atât de voluminoasă podoaba sa capilară: „Aveam un cap cât un harbuz și un gât subțire cât degetul. Doamne, când mă uit la acele imagini, îmi vine să îmi trag trei palme”.

Mai nou, diva a confirmat că nu e deloc ușor să te promovezi în showbiz și să ajungi sus atunci când ești femeie. „Cunosc foarte multe artiste care au trecut prin patul cuiva ca să ajunga undeva”, a dezvăluit Adriana Ochișanu.

454Shares

Aura Mereuta

https://shok.md