(VIDEO) „Только ты одна”, prima piesă în limba rusă în repertoriul lui Oleg Spînu. Cum au reacționat fanii

 (VIDEO) „Только ты одна”, prima piesă în limba rusă în repertoriul lui Oleg Spînu. Cum au reacționat fanii
136Shares

Recent, Oleg Spînu, cunoscut pentru piesele sale pline de emoție, a surprins publicul lansând prima sa melodie în limba rusă, intitulată „Только ты одна”. Această decizie a marcat o schimbare semnificativă în cariera artistului, atrăgând atenția fanilor din diferite colțuri ale lumii, scrie SHOK.md.

„Только ты одна” este o baladă romantică ce vorbește despre dragoste și dorul pentru persoana iubită. Cu versuri pline de emoție și un aranjament muzical delicat, Oleg Spînu a cucerit inimile publicului.

Fanii artistului au reacționat într-o manieră mixtă la lansarea acestei piese. Cei care vorbesc limba rusă au fost încântați de faptul că Oleg Spînu a ales să cânte și în această limbă, considerând că este un gest frumos de deschidere către o nouă audiență. Comentariile pozitive au abundat pe rețelele sociale, mulți apreciind emoția și autenticitatea transmise prin versurile piesei.

Pe de altă parte, au existat și reacții din partea fanilor care preferă repertoriul în limba română al artistului. Aceștia și-au exprimat îngrijorarea că o schimbare în direcția artistică ar putea influența negativ stilul cu care Oleg Spînu i-a obișnuit. Cu toate acestea, majoritatea și-au arătat sprijinul, menționând că respectă dorința artistului de a experimenta și de a se dezvolta.

Deși este o schimbare notabilă în repertoriul său, „Только ты одна” a avut un succes considerabil, acumulând mii de vizualizări și numeroase distribuiri pe rețelele sociale.

 

136Shares

Aura Mereuta

https://shok.md