(FOTO) Emoții mari pentru mai multe vedete de la noi, care și-au dus copiii astăzi în clasa 1

 (FOTO) Emoții mari pentru mai multe vedete de la noi, care și-au dus copiii astăzi în clasa 1
576Shares

Luna septembrie aduce cu sine nu doar începutul unui nou an școlar, ci și întoarcerea la rutina zilnică pentru mulți copii, inclusiv pentru cei ai vedetelor autohtone. După o vacanță lungă și plină de distracție, clopoțelul a sunat din nou, iar micuții starurilor au pornit cu entuziasm spre școală, nerăbdători să-și reîntâlnească colegii și să înceapă un nou capitol școlar, scrie SHOK.md.

În această dimineață de început de an școlar, copiii vedetelor au fost vizibil emoționați. În ciuda frumoasei vacanțe, bucuria reîntâlnirii cu colegii și a revenirii la activitățile școlare părea să le eclipseze orice urmă de regret că vacanța s-a încheiat. Răsfoind paginile unui album de amintiri, părinții au fost gata să surprindă fiecare moment cu telefoanele mobile, dorind să păstreze vie imaginea primelor zile de școală ale copiilor lor.

Părinții, nu doar că și-au însoțit copiii la școală, dar au și fost martori la acest moment important, plini de mândrie și emoție. Imaginile cu copiii lor îmbrăcați în uniforme noi, cu zâmbete largi și ochi strălucitori, au fost postate pe rețelele de socializare, însoțite de mesaje de încurajare și felicitări pentru un nou an plin de reușite.

Anatolie și Tatiana Melnic

Emilian Crețu

Tatiana Heghea

Anatol și Olesea Durbală

Olesea Bolboceanu-Banari

Natalia Gordienko

Ion Paladi

Tatiana Maxian

Familia Cârnaț

 

576Shares

Aura Mereuta

https://shok.md