De la ceață, la soare: Temperaturile cresc treptat astăzi

 De la ceață, la soare: Temperaturile cresc treptat astăzi
64Shares

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că astăzi vremea în Moldova va fi variabilă, cu condiții meteorologice care se vor schimba pe parcursul zilei.

Astăzi, pe parcursul zilei de 13 septembrie, Chișinăul va experimenta o gamă largă de condiții meteo. La ora 07:00, temperatura va fi de aproximativ 16.9°C, iar ceața va persista până la ora 08:00. Pe măsură ce soarele răsare la ora 06:40, temperaturile vor începe să crească treptat, ajungând la 19.9°C la ora 09:00 când cerul se va însenina parțial.

În jurul prânzului, temperatura va urca până la aproximativ 24.1°C cu probabilitate scăzută de precipitații. După-amiaza va aduce temperaturi maxime de până la 26.7°C în jurul orei 15:00 și cer variabil până spre seară când temperaturile vor începe să scadă treptat până la 20.6°C la ora 23:00. Soarele va apune astăzi la ora 19:20.

Mâine, sâmbătă, vremea se schimbă semnificativ în Chișinău comparativ cu ziua de astăzi. Temperaturile maxime vor scade ușor față de ziua precedentă și vor atinge aproximativ 22.9°C, iar minimele vor fi mai ridicate, în jur de 19.8°C noaptea precedentă. Va ploua timp de aproape toată ziua (18 ore), existând șanse mari (100%) de precipitații sub formă de furtuni și grindină ușoară.

Poimâine, duminică, vremea rămâne instabilă în Chișinău dar mai puțin severă decât sâmbătă. Temperaturile vor oscila între un maxim similar cu cel din ziua precedentă (23.1°C) și un minim ușor mai scazut (16.6°C). Precipitațiile sunt așteptate pentru aproximativ opt ore din zi și există o probabilitate maximă de precipitații de aproximativ 58%, predominând furtunile moderate.

64Shares

Aura Mereuta

https://shok.md