(VIDEO) Cine e soțul Jenikăi Guțu. Cel mai plătit din nordul Angliei

 (VIDEO) Cine e soțul Jenikăi Guțu. Cel mai plătit din nordul Angliei
0Shares

Iurie Sula sau soțul Jenikăi Guțu deține titlul de cel mai bun viorist din nordul Angliei. Tânărul a început să facă muzică de mic copil. Destinul l-a dus departe, în Marea Britanie, dar chiar și acolo nu s-a lasat de pasiunea sa, a declarat acesta în cadrul unui interviu de pe Youtube, scrie UNIMEDIA.

Iurie a aflat că are probleme de sănătate și a decis să se mute în Marea Britanie pentru a-i scuti pe părinții săi de griji și pentru a-și continua studiile.

„Am împrumutat bani de la un prieten pentru a-mi plăti studiile și m-am concentrat pe învățătură. După o lună, am avut succes și am întâlnit un antreprenor milionar care mi-a oferit un loc de muncă ca secretar. Astfel, am avut ocazia să aflu secretele companiei sale”, scria presa în 2017.

Ulterior, a încercat să-și dezvolte propria afacere, astfel că în noiembrie avea deja trei apartamente care îi generau un venit stabil.

După ce și-a rezolvat problemele financiare, Iurie a decis să se dedice pasiunii sale. A participat la mai multe concursuri de muzică și a obținut titlul de cel mai bun viorist din nordul Angliei.

La nunta influenceriței Jenika Guțu, cunoscută și sub numele de „Jîjîka”, a fost prezent și Mitropolitul Vladimir. Internauții au întrebat-o dacă s-au cununat. Răspunsul tinerei a fost o imagine cu proaspeții însurăței, alături de Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, menționând că ceremonia religioasă va avea loc ulterior.

Jenika Guțu, o cunoscută influenceriță pentru promovarea unui brand de haine sport, și-a unit destinul cu alesul ei. Evenimentul a fost marcat de prezența artiștilor de top, printre care Vali Boghean, Surorile Osoianu, Carla’s Dreams și Gabi Nebunu.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md