(VIDEO) „Femeia a mai pierdut un copil, iar soțul ei a murit de cancer”: Ala Nemerenco, despre mama care și-a ucis băiatul, la Căușeni

 (VIDEO) „Femeia a mai pierdut un copil, iar soțul ei a murit de cancer”: Ala Nemerenco, despre mama care și-a ucis băiatul, la Căușeni
0Shares

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco a oferit mai multe detalii femeia care și-a omorât copilul cu un cuțit, la Căușeni. Potrivit ministrei, femeia suferă de o tulburare delirantă și este la evidența spitalul de psihiatrie din Chișinău cât și la Centrul Comunitar de Sănătate Mentală din raion. „Ea a trecut prin mai multe traume în familie, a pierdut un copil, iar soțul ei a murit în urma cancerului”, a menționat Ala Nemerenco, scrie UNIMEDIA.

„Femeia se află la evidență la spitalul de psihiatrie din Chișinău cât și la Centrul Comunitar de Sănătate Mentală din raion.

Aceasta suferă de o tulburare delirantă, iar în urma stării de afect a avut un comportament la care îi cunoaștem rezultatul, care este foarte regretabil.

La momentul conștientizării femeia a încercat să se sinucidă. La momentul de față, ea se află într-o stare satisfăcătoare și poate discuta cu poliția.

Ea a trecut prin mai multe traume în familie, a pierdut un copil, iar soțul ei a murit în urma cancerului. Ea se afla în tratament monitorizat de către asistentul social, care cu 2 zile în urmă a vizitat-o și a confirmat că aceasta primește tratamentul, dar nu putem ști exact dacă le primea regulat. Nu poți monitoriza de 3 or pe zi dacă ea își i-a pastila sau nu.

Este un diagnostic destul de complicat, dar atunci când pacienții se află sub un tratament stabil și conlucrează cu psihologii, ei nu dau stări de afect”, a declarat Ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

Caz ieșit din comun la Căușeni. O mamă și-a omorât copilul de cinci anișori, după ce i-a tăiat gâtul cu un cuțit de bucătărie. Ulterior, aceasta a încercat să se sinucidă. Cazul a fost descoperit în dimineața zilei de 16 septembrie.

Detalii șocante despre crima terifiantă de la Căușeni. Mama care i-a tăiat gâtul fiului de 5 ani a încercat să-și omoare și fiica. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei, care a menționat că femeia era bolnavă psihic. „I-a tăiat gâtul, l-a învelit într-o plapumă și l-a ascuns în dulap, apoi s-a suit pe fata cea mai mare ca să o ucidă”.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md