„L-am solicitat ca bărbat de companie”: Svetlana Nichita, dezvăluiri șocante despre Patric Hanganu

 „L-am solicitat ca bărbat de companie”: Svetlana Nichita, dezvăluiri șocante despre Patric Hanganu
0Shares

Conflictul dintre Patric Hanganu și Svetlana Nichita se transformă ușor într-un serial, iar foștii iubiți toarnă benzină pe foc dând tot mai multe detalii despre relația dintre ei pe rețelel de socializare. Svetlana, care a stat în tăcere și nu a comentat pâna acum nici într-un mod conflictul cu fostul iubit, acum a hotărât să dea toate cărțile pe față, povestind cum a început istoria lor de dragoste, scrie SHOK.md.

„Mă urmărea încă de când eram căsătorită cu primul meu soț pe care foarte mult îl respect și niciodată nu am încălcat fidelitatea și sinceritatea pentru el”, a scris Svetlana Nichita.

„Eram la cină  cu o prietenă și după propunerea ei l-am solicitat ca bărbat de companie fiind pandemie și el la prima vedere zicea că s-a îndrăgostit  și apoi au urmat foarte multe flori, cadouri și mâncare zi de zi la serviciu, demonstrând că dorește o familie cu mine și o relație serioasă”, a mai scris Svetlana Nichita.

Patric Hanganu și Svetlana Nichita sunt în proces de judecată, după ce s-au despărțit printr-un scandal de proporții. Acum, Svetlana cere pensie alimentară lunară de 30 de mii de lei pentru copilul lor comun.

Interpretul Patric Hanganu s-a despărțit de iubita sa, Svetlana Nichita cu care are împreună un copil – Patric Jr.

Scetlana Nichita l-a dat în judecată pe fostul său iubit, Patric Hanganu și i-a pus interdicție de a se apropia de ea și de copilul pe care îl au împreună.

Neînțelegerile dintre Patric Hanganu și Svetlana Nichita continuă. Interpretul a povestit noi detalii din relația cu fosta iubită.

În luna aprilie a acestui an Patric Hanganu totuși a reușit să se vadă cu copilul său și petrec foarte mult timp împreună.

Svetlana Nichita a hotărât să-i schimbe numele și prenumele copilului pe care îl are împreună cu Patric Hanganu.

 

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md