Dimineață rece, după-amiază caldă azi: Meteorologii anunță temperaturi moderate

 Dimineață rece, după-amiază caldă azi: Meteorologii anunță temperaturi moderate
11Shares

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat că astăzi, în Moldova, vremea va fi predominant stabilă, fără schimbări semnificative. Temperaturile vor rămâne moderate pe parcursul zilei și nu se așteaptă precipitații.

Astăzi, în Chișinău, temperaturile vor varia considerabil de-a lungul zilei. Dimineața începe cu valori scăzute, în jur de 11.7°C la ora 07:00, și va continua să crească până la 24.6°C în jurul orei 16:00. Probabilitatea de precipitații este nulă pe toată durata zilei. Cerul va fi parțial noros dimineața și mai clar spre după-amiază. Soarele răsare la ora 06:51 și apune la ora 19:02.

Mâine, vremea va fi preponderent senină în Chișinău. Temperaturile maxime vor atinge valoarea de 26.0°C, iar cele minime se vor situa în jurul valorii de 12.1°C, similar cu valorile de astăzi. Nu sunt prognozate ore cu precipitații pentru mâine și probabilitatea maximă a acestora rămâne la zero.

Poimâine, vremea se menține favorabilă cu cer senin și fără precipitații prognozate. Temperaturile vor oscila între un minim de 12.1°C și un maxim de 26.6°C, ușor mai ridicate decât cele din ziua precedentă. Probabilitatea de precipitații rămâne nulă pe parcursul întregii zile.

 

11Shares

Aura Mereuta

https://shok.md