Copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați de o școală exclusivită din Portugalia

 Copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați de o școală exclusivită din Portugalia
0Shares

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au hotărât să se mute în Portugalia după ce fotbalistul își va încheia cariera. Familia Ronaldo se pregătește deja pentru viața de după fotbal, iar un pas pe care a vrut să-l facă a fost găsirea unei școli în Portugalia pentru copii, transmite digisport.ro.

Copiii lui Cristiano Ronaldo au fost refuzați de o școală exclusivită din Portugalia

Cristiano Ronaldo și Georgina au ales o școală exclusivistă pentru cei mici, doar că, după depunerea dosarelor de înscriere, au avut parte de o surpriză.

Concret, As.com notează că superstarul portughez a vrut să-și înscrie, peste câțiva ani, copiii la școala St. Julian’s din Lisabona, dar a fost refuzat!

Ar fi o școală la care învață copiii celor mai bogați oameni din Portugalia și chiar părinții care au deja fiii și fiicele înscriși la respectiva școală s-au împotrivit ca puștii lui Cristiano Ronaldo să fie primiți.

Cristiano Ronaldo a cumpărat „cea mai scumpă casă din Portugalia”! Cum arată proprietatea și prețul imens plătit

Cristiano Ronaldo făcuse anterior un alt pas important pentru mutarea în Portugalia. Și-a cumpărat o casă în localitatea Quinta da Marinha, aflată la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona, despre care presa internațională scrie că e „cea mai scumpă din Portugalia”.

Proprietatea pare că-și merită titulatura de ”cea mai scumpă casă din Portugalia”, având în vedere că fotbalistul lui Manchester United a plătit pentru construcție și îmbunătățiri aproximativ 21 de milioane de euro.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md