(VIDEO) „A fost superb. Vă iubesc”: Delia, emoții tari după ce mii de tineri i-au cântat hiturile la concertul „Chișinău Youth Fest”

 (VIDEO) „A fost superb. Vă iubesc”: Delia, emoții tari după ce mii de tineri i-au cântat hiturile la concertul „Chișinău Youth Fest”
11Shares

Interpreta Delia, care a avut o prestație deosebită la concertul „Chişinău Youth Fest”, organizat de Primăria capitalei, a rămas impresionată de numărul de tineri prezenţi în PMAN, dar și energia pe care aceștia au emanat-o. Mulţimea a „înebunit” când artista a ieşit pe scenă şi i-a cântat în unison hiturile. La scurt timp, Delia a venit cu o reacție prin care și-a împărtășit emoțiile de după eveniment, scrie UNIMEDIA.

„În Piața din Chișinău mii de oameni ați fost. Wow! Amazing! A fost superb. Vă iubesc!”, a spus artista într-un stories pe instagram.

@deliaMeammmm🫶🤟🏻🫶

♬ original sound – Delia

După ce vestimentația i-a fost criticată la concertul de Ziua Independenței, Delia, una dintre cele mai populare artiste din România și Republica Moldova, a zis că la Chișinău Youth Fest va opta pentru „paiete”.

Piața Marii Adunări Naționale a fost neîncăpătoare în seara de 22 septembrie. Mii de tineri s-au distrat la concertul „Chișinău Youht Fest”, organizat de Primăria capitalei. „Cineva spune că au fost 10 mii, alții – că au fost 100 de mii”, a scris primarul Ion Ceban, care a publicat mai multe imagini filmate cu drona.

11Shares

Aura Mereuta

https://shok.md