(VIDEO) Scandalul dintre Patric Hanganu și Svetlana Nichitina i-a amploare. Femeia a aflat de la străini că artistul l-a botezat pe fecior pe ascuns: „Sunt distrusă ca mamă”

 (VIDEO) Scandalul dintre Patric Hanganu și Svetlana Nichitina i-a amploare. Femeia a aflat de la străini că artistul l-a botezat pe fecior pe ascuns: „Sunt distrusă ca mamă”
2Shares

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta sa iubită, Svetlana Nichitina, ia amploare. Mai nou, femeia a acuzat artistul că le-a botezat fiul pe ascuns, iar ea a aflat despre eveniment de la oameni străini. „Cum este posibil să fiu prostită și mințită în așa hal. Sunt distrusă ca mamă”, a scris Svetlana într-o postare pe facebook. La rândul său, Hanganu a explicat de ce a recurs la acest gest, scrie UNIMEDIA.

„Cum este posibil eu ca mamă să fiu prostită și mințită în așa hal…. Cummmmm????Cum mai există astfel de oameni păgâni? Nu a contat nici cununia, nici căsătoria, nici botezul propriul copil știind foarte bine cât de mult eu țin la valorile tradiționale, morale, spirituale ale neamului nostru!!!

A luat copilul de la mine de acasă, fără să mă anunțe că veni, sub pretextul că dorește să-l ducă la grădiniță…După a urmat calvarul! Am aflat de la oameni că copilul este dus în satul Sadâc pentru a fi botezat, fără mine și fără certificatul de naștere. Oare legea permite?

Eu sunt distrusă ca mamă pentru că toți cunosc cât sunt de importante pentru mine valorile familie! El mereu îmi zicea că nu crede în botez… Și acum ce a făcut!?, a scris Svetlana Nichita.

La rândul său, Patric Hanganu a explicat de ce a recurs la acest gest.

„Sigur că aș fi vrut să fie prezentă și Svetlana, mama lui, dar din cauza la ceea ce se întâmplă în ultima perioadă, nu s-a primit. I-am zis anterior că trebuie să-l botezăm pe Patric, iar ea mi-a răspuns că se descurcă fără mine, respectiv m-am descurcat și eu fără ea. Pentru mine a fost important cine o să fie nanii lui Patric. Știind ce femei are ea în cercul său, am vrut ca ele să nu fie în preajma băiatului meu”, a spus artistul.

Patric Hanganu și Svetlana Nichitina sunt în proces de judecată, după ce s-au despărțit printr-un scandal de proporții. Acum, Svetlana cere pensie alimentară lunară de 30 de mii de lei pentru copilul lor comun.

Interpretul Patric Hanganu s-a despărțit de iubita sa, Svetlana Nichitina cu care are împreună un copil – Patric Jr.

Scetlana Nichitina l-a dat în judecată pe fostul său iubit, Patric Hanganu și i-a pus interdicție de a se apropia de ea și de copilul pe care îl au împreună.

Neînțelegerile dintre Patric Hanganu și Svetlana Nichitina continuă. Interpretul a povestit noi detalii din relația cu fosta iubită.

În luna aprilie a acestui an Patric Hanganu totuși a reușit să se vadă cu copilul său și petrec foarte mult timp împreună.

Svetlana Nichitina a hotărât să-i schimbe numele și prenumele copilului pe care îl are împreună cu Patric Hanganu.

Svetlana Nichitina, dezvăluiri șocante despre relația cu Patric Hanganu.

Patric Hanganu din nou cu lacrimi în ochi după ce fosta sa iubită, Svetlana Nichitina l-a acuzat că a traumat psihicul copilului lor comun.

Într-un interviu pentru Dorin galben, Patric Hanganu a dezvăluit că fosta sa iubită l-a abuzat sexual când era însărcinată.

2Shares

Aura Mereuta

https://shok.md