Vreme stabilă și fără precipitații: Câte grade vor fi astăzi

 Vreme stabilă și fără precipitații: Câte grade vor fi astăzi
1Shares

Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că astăzi, în Moldova, vremea va fi predominant stabilă și fără precipitații.

Astăzi, la Chișinău, temperatura minimă a fost de 13,5 grade Celsius în jurul orei 05:00. Până la ora 07:00, temperatura a crescut ușor la 13,9 grade Celsius.

În cursul dimineții și până după-amiază, cerul va fi parțial noros până la ora 10:00, când temperaturile vor urca la 19,3 grade Celsius. La amiază se vor atinge valori maxime de aproximativ 25,1 grade Celsius în jurul orei 16:00.

Pe parcursul zilei nu sunt prognozate precipitații. Soarele va răsări la ora 06:55 și va apune la ora 18:55.

Mâine, vremea în Chișinău va rămâne stabilă, cu temperaturi mai ridicate decât cele de astăzi. Maxima zilei va atinge 25,9 grade Celsius, iar minima nocturnă se va situa în jurul valorii de 16,1 grade Celsius.

Cerul va fi preponderent noros pe tot parcursul zilei. Probabilitatea de precipitații este scăzută mâine, cu un maxim de doar 13%.

Poimâine, vremea se menține caldă în Chișinău, cu temperaturi comparabile sau ușor mai ridicate față de ziua precedentă. Maxima zilei va ajunge la aproximativ 28,4 grade Celsius, iar minima nocturnă se menține constantă la valoarea de 16,1 grade Celsius.

Nu sunt prognozate ore cu precipitații pentru această zi, iar cerul rămâne preponderent noros.

1Shares

Aura Mereuta

https://shok.md