(VIDEO) „Mă terorizează, mă urmărește. A chemat poliția ca să nu vin la interviu”: Svetlana Nichitina a izbucnit și-i răspunde lui Hanganu

 (VIDEO) „Mă terorizează, mă urmărește. A chemat poliția ca să nu vin la interviu”: Svetlana Nichitina a izbucnit și-i răspunde lui Hanganu
0Shares

Svetlana Nichitina a răspuns la acuzațiile fostului său iubit, Patric Hanganu, clarificând situația și oferind detalii despre relația lor într-un monolog pentru Dorin Galben . Ea a subliniat că afirmațiile lui nu reflectă adevărul și a evidențiat puncte de vedere diferite cu privire la evenimentele petrecute. De asemenea, a exprimat că este important pentru ea să își apere reputația și să ofere o versiune corectă a acestei povești de dragoste care a început frumos, dar s-a transformat într-un calvar, scrie SHOK.md.

„Sunt Svetlana Nichitina și am 36 de ani, sunt din Chișinău și am venit aici să vorbesc despre istoria vieții mele, despre familia care a durat 3 ani și jumătate cu fostul concubin cu care am și un copil care mă denigrează, mă urmărește, mă terorizează prin diferite cuvinte pe toate rețelele de socializare deja de jumătate de an și eu deja nu mai rezist. Am venit să pun niște puncte pe unele acuzații și deja publicul v-a decide de partea cui să fie, dar eu nu merit atâta denigrare, eu citesc fiecare comentariu pe toate rețelele de socializare, acolo nu este despre mine”, a declarat Svetlana Nichitina. 

„Fostul meu concubin se numește Patric Hanganu și avem un copil comun. Acest om în mediul online a provocat bullying asupra mea și au început foarte multe comentarii și vorbe urâte în adresa mea pe nedreptate, eu nu merit astfel de judecată, persoana dată a greșit foarte mult în fața mea și în fața copiilor mei prin agresiune, violență fizică și verbală și el a ieșit special cu lacrimi și bocete ca să demonstreze că el nu este vinovat, dar eu am venit aici să fac o dreptate către mine. Eu am obosit să îndur minciunile acestea online toată agresiunea lui. El până acum mă pândește și mă terorizează chiar până în ziua de astăzi când eu trebuia să vin la acest interviu el mi-a făcut obstacole ca eu să nu ajung prin a chema poliția la ușă mi-a stresat fata mai mare, mi-a stresat bona care nu mai vrea deloc să interacționeze cu el pentru că se teme, a umplut coridorul cu polițiști și eu nu puteam să ies să vin la interviu. Aceste acțiuni din partea lui m-au făcut să apelez la poliție și eu ca să mă protejez, să-mi caut un avocat ca să mă protejeze pentru că eu am văzut că situația a ieșit foarte tare de sub control, dar totul a început foarte frumos așa credeam eu și așa demonstra Petru prin foarte multe fapte, deci omul acesta a făcut multe fapte pe care nimeni, niciodată nu le-a făcut în foarte scurt timp și foarte mult mă grăbea să fim împreună ceea ce pe mine mă făcea să mă gândesc – „da unde tu te grăbești, de ce?”, eu am 2 copii, pozele cu familia mea sunt pe internet și totul este la vedere, deci când persoana mă curta frumos era la curent cu toate detaliile despre mine, este imposibil să nu știi”, spune Svetlana Nichitina.

„Eu știind că el este mai mic decât mine cu 9 ani pe mine asta m-a uimit și am spus că nu vreau așa ceva, pentru mine a fost foarte important ca partenerul meu de viață să fie sau de vârsta mea, sau mai mare și când am început să primesc niște semne de curtare din partea lui Petru Hanganu pe mine asta a început să mă sperie și eu lui i-am spus – „uite nu mă grăbi, lasă să meargă lucrurile de la sine, dă să fim prieteni mai ales că avem o diferență foarte mare de ani, eu am 2 copii și sunt foarte conștientă, pe viitor eu vreau o familie frumoasă, puternică unde să mai fac un copil” și când am spus aceste cuvinte pe el l-a iluminat așa de tare și așa cu un zâmbet frumos – „tu mai vrei un copil? da? păi hai să facem eu vreau cu tine o familie, eu sunt gata” dar el nu era gata și eu asta înțelegeam foarte bine. Eu și așa nu aveam încredere în bărbați, iar el trebuie să mai crească, să se dezvolte, să-și trăiască viața și nu credeam într-o relație cu el”, a mai declarat Svetlana Nichitina.

Femeia a povestit că relația cu fostul iubit a început foarte frumos cu gesturi de atenție insistente din partea lui Patric Hanganu, tânărul aducându-i buchete enorme de flori de mii de lei, bomboane lăsate pe mașină, mâncare și vizite la locul de muncă a acesteia.

„Când Patric a început să mă curteze eu eram într-o relație de aproximativ un an unde noi deja ne pregăteam să formăm o familie și pe atunci iubitul meu deja pregătea inelul de căsătorie și trebuia să mergem la următorul pas unde Patric Hanganu cunoștea despre această relație și mereu îmi spunea să mă despart de iubitul meu pentru că el mă iubește și că cel mai tare în viața aceasta lui îi este frică să mă piardă pe mine și foarte tare plângea. El știa că eu sunt într-o relație și eu acolo aveam conflictele mele pe care trebuia să le rezolv, ori punem punct, ori mergem mai departe. Eu eram o femeie ocupată, dar Petru știind că eu sunt într-o relație continua să facă diferite acțiuni în adresa mea. Îmi lăsa practic în fiecare zi bombonele pe mașină, aceste gesturi mă amuzau, dar știi cum fiecare își demonstrează sentimentele cum poate. După bombonele au urmat flori, foarte multe flori și niște buchete imense de câteva mii de lei și puteau să fie și două buchete pe săptămână și eu am început să mă simt incomod pentru că într-adevăr erau prea multe buchete și tot când te trezești omul frumos se manifestă, cu dragoste, cu cuvinte, mesaje și sunete. Putea să vină la lucru practic zi de zi își făcea griji dacă am mâncat dacă mă simt bine sau să mă ajute să ducă copiii la școală și în drum când ducea copiii sau cînd îi lua el mereu intra cu ei în vorbă și încerca să le câștige încrederea. Pentru mine era ceva straniu și nu înțelegeam de ce el așa de tare grăbește lucrurile și apoi am înțeles. Cu atenția și curtările lui a reușit să-mi câștige încrederea și am zis atât, încercăm să facem ceva, am pus punct relației cu fostul meu iubit, doar că el a suferit, m-a căutat foarte mult, dar Petru în batjocură parcă eram un câștig pentru el și îmi spune – „eu sunt șmecher și am câștigat trofeul, bombonica tu înțelegi că ești un trofeu pentru mine” și am înțeles că asta pentru el a fost o întrecere nici nu știu ce să cred pentru mine era groază, eu nu m-am simțit bine atunci și am spus Dumnezeu cu relația aceea, dar nici cu el deja nu mai doream o relație pentru că ceva nu e în regulă, el foarte tare grăbea lucrurile și pe mine asta mă speria și când a văzut că eu am început un pic să dau în urmă el a început deja cu cadouri mai scumpe deja. A început să-mi cumpere încălțăminte de lux care costau sume enorme și mă uimea cu gesturi diferite, restaurante, flori, mâncare zi de zi la lucru un an de zile”, a mai spus aceasta.

„El a început după jumătate de an de relație să-mi vorbească despre familie și copii, dar eu nu eram încă pregătită de și luam această relație deja în serios. Eu îmi doream să fie totul după tradiție și obiceiuri cu cerere în căsătorie, nuntă apoi copil și pe atunci el nu ieșea din cuvântul meu, cum eu spuneam el așa făcea. Pentru mine timpul alături de el a trecut foarte repede și a venit ziua lui unde pentru prima oară am făcut cunoștință cu prietenii lui, niște oameni foarte frumoși chiar și de vârsta mea cu familii frumoase și el mereu îmi spunea că ar vrea să ne facem publici că ar vrea să posteze poze cu mine, dar eu știind cum reacționează la noi publicul realizam că vor fi vorbe că uite a luat-o cu 9 ani mai mare și cu doi copii și i-am spus că nu vreau să grăbim lucrurile”.

Svetlana a recunoscut că ea dorea să se căsătorească cu Patric, doar că nu-și dorea o nuntă mare, o sesiune foto și o ceremonie mică cu cei mai apropiați, iar apoi să plece undeva la odihnă la care tânărul a susținut-o și i-a spus că nici el nu dorește o nuntă fastuoasă.

„Patric adesea făcea glume pe seama unei posibile cereri de căsătorie și îmi demonstra în toate modurile posibile că mă iubește cu adevărat și că într-adevăr vrea o familie cu mine. Eu atunci i-am spus că îmi doresc să facem publică familia noastră pentru că este ceva firesc, tu ești persoană publică și este frumos să fii un exemplu pentru oamenii care te apreciază și trebuie prin prisma exemplelor tale să arăți că și tu respecți valorile acestea.

Svetlana așa și nu a mai avut parte de sărbătoare și nici cerere în căsătorie, dar Patric totuși era foarte insistent la capitolul copil.

„El era foarte insistent. Eu îi ziceam că lasă să fie în voia Domnului. Îmi zicea că abia așteaptă să rămân însărcinată, că mă visează însărcinată, că mama lui visează că sunt însărcinată. La un moment dat el a zis că eu sunt de vină că nu rămân însărcinată, că eu beau contraceptive. Îmi umbla prin geantă, căuta contraceptive, dar eu în viață nu le-am băut. După aceste acuzații am început să mă enervez deja și chiar și lui i-am spus că mă deranjează această presiune în baza la ce noi să facem acum un copil, noi nu eram nici căsătoriți nici măcar nu locuiam împreună, dar el tot continua să-mi verifice toate medicamentele pe care le aveam în geantă și mereu îmi reproșa că noi suntem zi de zi împreună și sarcina încă nu vine. După aceste situații eu am început să-l resping și el iar începea diferite gesturi și foarte mult își cerea iertare, dar la mine erau așa momente că nu știam să încetăm sau să continuăm relația pentru că insistența lui mă respingea era deja prea multă prezența lui”, susține aceasta.

Ce a urmat după acuzațiile lui Patric, aflați în monologul de mai jos:

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md