(VIDEO) „Mai bine cu haine nespălate, dar cu armonie în familie”. Bloggerița Katy Black, despre relația părinți-copii: Dacă mami doarme, nimeni să nu o deranjeze

 (VIDEO) „Mai bine cu haine nespălate, dar cu armonie în familie”. Bloggerița Katy Black, despre relația părinți-copii: Dacă mami doarme, nimeni să nu o deranjeze
56Shares

Relația dintre soț și soție este mult mai importantă decât cea părinți-copii. Cel puțin asta este părerea bloggeriței Katy Black. Într-un interviu realizat de Veronica Cociu, tânăra a spus că starea emoțională a celor mici depinde în mare măsură de cum se simte cuplul, scrie UNIMEDIA.

– Sunteți adepții ideii că relația dintre soț și soție este mai puternică decât cea cu micuții, pentru că la un moment dat ei pleacă și rămâneți doar voi doi?

– Eu și Cristi așa credem. El tot timpul le spune băieților: Eu o iubesc pe mami, mami e pe primul lor, dacă vrea să doarmă, nimeni să nu o deranjeze. Starea emoțională a copiilor va depinde de noi.

Super, dacă eu voi fi o mamă perfectă și minunată, voi găti, o să spăl și o să calc, dar voi fi iritată, pentru că sunt certată cu soțul. Pe de altă parte, mai bine să fie haine nespălate și mâncare pregătită repede, dar cu armonie în familie. Asta e important.

Bloggerița Katy Black a împlinit 25 de ani ieri. Cu această ocazie soțul acesteia i-a făcut cadou un buchet mare din florile preferate ale soției și o mașină de spălat rufe.

Pe 12 ianuarie 2024, bloggerița Katy Black a devenit mamă pentru a 4-a oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel pe nume Matei. Primele imagini cu micuțul au fost postate chiar de aceasta pe pagina sa de Instagram.

Bloggerița Katy Black, mamă a trei băieți este din nou însărcinată. Tânăra a dat vestea pe pagina sa de Instagram. „E pricol?”, i-a răspuns soțul.

Început de an cu ghinion pentru bloggerița Katy Black și soțul ei Cristian Cebotari. Cuplul s-a trezit dimineața cu un apel de la bunica lui Cristi care le-a spus că mașina lor, în care se aflau și actele celor 3 copiii, e la Tighina. „Mașina nu e, porțile sunt deschise, Happy New Year, asta cum poți explica ce se întâmplă în 2023, la ora 6 dimineața”, a povestit cu lacrimi în ochi Katy.

56Shares

Aura Mereuta

https://shok.md