(VIDEO) „Am plâns toată sarcina”: Svetlana Nichitina, despre relația cu Patric Hanganu după ce a apărut pe lume copilul lor comun: Îmi număra banii și clientele

 (VIDEO) „Am plâns toată sarcina”: Svetlana Nichitina, despre relația cu Patric Hanganu după ce a apărut pe lume copilul lor comun: Îmi număra banii și clientele
0Shares

Sveltana Nichitina a povestit într-un monolog pentru Dorin Galben, momentele de groază prin care a trecut de când a aflat că este însărcinată. Fostul său concubin, Patric Hanganu devenind agresiv și instabil emoțional, iar comportamentul și acțiunile sale au făcut-o să se îndepărteze de el, scrie SHOK.md.

„Într-o seară am venit de la lucru și eram foarte obosită și am decis să mă culc un pic. Copiii erau pe treburilor prin casă, băiatul privea desene, fata făcea teme la ea în cameră și eu am adormit, la un moment dat băiatul mă trezește și îmi spune că cineva bate insistent la ușă, eu nici prin cap să-mi dea că poate să fie el de și am văzut că am câteva sunete nepreluate și am spus fetei să deschidă să vadă poate este o verificare de contor și când Eva a deschis el a dat buzna peste noi cu pretenții că – „ce fac eu și de ce nu ridic telefonul?” și i-am spus că dorm, că am venit obosită de la lucru și am nevoie și eu să mă mai odihnesc uneori. El a intrat în bucătărie și-a curățat niște portocale și copiii mei au început să mă întrebe cine este, adică pentru ei dar și pentru mine aceste acțiuni erau ceva ieșit din comun. 

Au mai urmat câteva luni și eu am început să simt că în organismul meu ceva se schimbă, am început să fiu mai somnolentă puteam să dorm o zi întreagă, dar m-am gândit că poate este de la oboseală și el iarăși a început să-mi spună că mama lui m-a visat însărcinată și că ar fi bine să facem un test și în aceeași secundă m-a luat de mână și am mers la farmacie după un test de sarcină. Am ajuns la farmacie și el a mers să cumpere el testul, iar eu am rămas în mașină încă șocată de ce se petrece, Patric m-a sunat și m-a întrebat de care să cumpere că el nu se pricepe și eu i-am spus – „cel mai scump că e mai veridic” apoi am mers la el și am făcut testul. Așteptând rezultatul l-am auzit cum făcea stories și povestea cât de fericit este că eu fac testul și posibil sunt însărcinată și în acest moment eu văd că este pozitiv, am avut o stare și de bucurie dar și eram speriată de neștiință ce urmează să se întâmple. Am ieșit din baie și am mers să-i dau vestea el a luat testul și foarte bucuros a început să povestească că eu sunt însărcinată și cât de bucuros este că v-a fi tată și că speră să fie băiat și că o să-l cheme Patric Hanganu și pe el. Eu i-am spus că trebuie de așteptat un pic să nu ne grăbim cu numele că nici nu știm pe cine așteptăm. Atunci am mers acasă și deja căutam pe internet cum să le spun mai moale copiilor ca să nu-i traumez că ei poate nic nu își mai doresc frați sau surori, dar Patric a spus că el o să rezolve eu să nu mă stresez și am spus ok. A doua zi fiind la muncă mă sună fata mea și îmi spune – „mama tu ești însărcinată? de ce nu mi-ai spus? sper să fie fetiță”, Evi dorea să fie fată, iar băiețelul desigur dorea frățior.

A mai trecut ceva timp, Patric era plecat într-o deplasare și eu am aflat atunci sexul copilului am cumpărat un balon special pentru gender party, am venit acasă și deja îl așteptam să vină să aflăm împreună, el a venit am spart balonul am aflat că e băiat și el așa fericit sărea în sus și tot vorbea că o să fie Patric ca și el, eu iarăși i-am spus să nu ne grăbim o să ne hotărâm cu numele mai târziu. Timpul trecea și el devenea tot mai rece, eu așteptam o cerere în căsătorie sau ceva să oficializăm deja statutul nostru de familie, să ne mutăm împreună, dar când îi spuneam lui aceste gânduri parcă îi dădeam cu sare în ochi, iarăși mai trecea o perioadă eu iar îi spun copilul trebuie să aibă mamă și tată trebuie să ne mutăm împreună măcar nu putem locui tu la tine și eu la mine, burta creștea, hormonii jucau el tot mai absent, la mine deja apăreau diferite gânduri am ajuns că chiar visam cum el mă înșeală și deja aveam frica să nu mă trezesc cu o altă femeie gravidă la ușă. Într-un final noi ne-am mutat împreună dar tot cu greu și îl vedeam mereu în telefon și nu se ducea nicăieri fără el, la baie, la wc, la bucătărie mereu în telefon și într-o seară îl întreb – „tu mă înșeli?” și el s-a schimbat la față și îmi spune – „bombonica tu ești unica femeie în viața mea” și se jura pe mama lui că nu m-a înșelat niciodată.

Noi nu mai dormeam într-un pat el nu se atingea de mine de loc și la mine astea sunt semne de alarmă. Nu este un comportament normal pentru un bărbat care stă în casă cu femeia lui și tu să nu acorzi nici o atenție. A dispărut patul la noi în relație, dacă până atunci era foarte activ și așa mare dragoste a început să se stângă. Eu mă straduiam să mențin focarul pentru că acum sunt însărcinată, dar nu o să rămân însărcinată toată viața și el tot îmi spunea – „oi, eu nu pot că în capul meu ceva s-a schimbat și eu îmi imaginez că sarcina mă încurcă, burtica mă încurcă și eu nu mai îmi imaginez și nu pot” atunci eu am început să mă documentez și am văzut că într-adevăr există așa ceva la bărbați și am spus că ok, bărbații nu pot să înțeleagă prin ce trece o femeie însărcinată. Pe el îl deranja tot și eu și copiii mei, până am ajuns să-mi spună săi mai duc la tatăl lor că pe dânsul îl deranjează deja. Erau foarte multe semne că bărbatul acesta își trăiește viața pe lângă mine. Când îi spuneam că nu este un comportament normal pentru un bărbat care are femeie însărcinată în casă el mereu îmi spunea că pe mine sarcina mă face să am suspecții că în viața lui mai este cineva. Pe mine mă afectau foarte mult aceste gânduri și psihologic și fizic și medicinal. 

Am fost la o clinică privată și mi-am luat cel mai scump pachet ca să fiu monitorizată așa cum trebuie, dădeam analize la fiecare 3 săptămâni ca să fiu sigură că e totul perfect și eu îi spuneam că în sarcină aceste chestii sunt foarte serioase pentru că tu poți să aduci de la altcineva diferite viroze și bacterii care pot dăuna fătului și poate duce la deces chiar și diferite malformații. Indiferent de ce se v-a întâmpla în continuare, vom fi noi împreună sau nu, pentru mine principalul era să duc sarcina până la capăt. Eu deja înțelegeam că omul este schimbat, mai bine spus el se prefăcea ca să mă cucerească după am impresia că se răzbuna și nu înțelegeam pentru ce, foarte urât se comporta. Eu eram acasă cu burtica mare deja și mă uitam pe stories cum băiatul își petrece viața, cântă și eu i-am zis – „da când tu o să te împarți cu publicul tău drag că uite ai femeie, este însărcinată, noi așteptăm un copilaș?”, „de ce tu pe mine mă impui să fac asta? nu acuma, eu acum trebuie să pun lucrul meu”, „da, dar tu doreai cândva să afișezi relația noastră când noi încă nu eram o familie, de ce tu insistai să afișăm cuplul nostru când eu eram împotrivă?”. E frumos să ieși în public cu o veste că uite noi suntem o familie, dar nu să ne râdă lumea, eu am dorit ca publicul să afle că sunt însărcinată și că este totul serios și frumos, dar el se dădea într-o parte și eu aveam impresia că sunt singură. Eu nu am mers la așa pas, eu am mers la pasul ca să facem o familie frumoasă și el tot îmi spunea diferite momente, el știe bine să spună minciuni că eu am impresia că este a doua profesie a lui și cea mai fenomenală așa cum spune el minciuni nu o face nimeni, urechile mele micuțe deja se puneau pe umeri de la minciunile lui”, spune Svetlana Nichitina.

„Eu deja am înțeles totul și am spus că o să mă clarific cu el după ce o să nasc că doar nu o să fiu gravidă toată viața, o să vină și timpul meu. M-am focusat cu sarcină și deja trebuia să nasc, dar eu nu aveam nimic, nici un ciorăpel, nici cărucior, nimic nu am și l-am întrebat și pe el când are de gând să mergem la cumpărături pentru că eu deja stânseserăm bani după cum m-a prelucrat el cu 50 la 50 și achităm totul împreună și apropo eu mi-am achitat singură pachetul la clinică privată pentru că el mă trimitea la spitalul de stat și eu am optat totuși pentru alegerea mea și era înțelegerea că el o să-mi întoarcă banii pentru naștere și eu m-am gândit dar dacă eu nu aveam banii aceștia ce făceam eu trebuia să merg unde a spus el. Pachetul acesta este în jur la 1000 de euro și eu cu burta mea frumoasă am mers la clinică am achitat ne-am înțeles cu medicul tot ok și am mers acasă, el umbla furios prin casă și eu îi spun cu copilul tot ok degrabă vine și el așa ca un reproș – „bine și eu cât trebuie să dau acolo?” și eu i-am spus că deja cât consideră atâta să-mi dea, misiunea mea e să masc a bărbatului să ajute și el mi-a dat aproximativ mai mult de 50% și am spus mersi și de atât. 

Noi când ne întâlneam eu aveam un vis că o să am un anumit cărucior și el spunea că e frumos și o să fie acesta, dar când am mers la faptă el a spus categoric nu, că este prea scump și eu i-am spus că o să punem împreună și o să-l luăm el a fost de acord. Seara noi ne-am înțeles ca a doua zi să mergem să vedem căruciorul, eu am mers la muncă și după ce am terminat clientele îl sun să-i spun magazinul unde ne întâlnim și el îmi spune că el nu poate acum să vină și să merg eu singură să mă uit, eu am mers am făcut o poză îi trimit lui și îl întreb dacă e ok și dacă pot să-l comand el nu citește mesaje la telefon nu răspunde deci omul a dispărut. A spus că nu mai vrea cărucior că o să luăm de la cineva, dar eu atât de tare mi l-am dorit am mers singură l-am văzut și l-am cumpărat. Eu singură am organizat cărucior, pătuț, haine absolut tot. Omul era în deplasare, nu răspundea nici la telefon nimic, eu deja am înțeles că dacă nu o să fac singură în el nădejde nui. Până la urmă am procurat eu toate necesare pentru copil din banii mei, el doar cu promisiuni că o să-mi întoarcă banii, dar așa și nu am mai văzut nimic de le al și deja a venit momentul să-l masc”, a mai spus aceasta.

„Am mers la maternitate și am avut o naștere foarte grea de 17 ore cu epeduarlă și picurători care să-mi provoace nașterea mai repede, dar copilul tot nu dorea să iasă, cred că știa ce îl așteaptă de asta nici nu vroia să iasă. Trei tentative de naștere am avut și el tot se ducea înapoi, deja toate femeile născuseră numai eu am rămas. Am avut noroc de un medic extraordinar căreia și acum îi sunt recunoscătoare, m-a ajutat foarte mult. Eu de abia acum am înțeles de ce copilul meu nu dorea să se nască micuțul. Eu tot postam că sunt la maternitate și au început să mă susțină urmăritorii și zic dă să văd ce face Patric, se laudă că eu nasc sau nu pentru că e un eveniment cel mai important din viață. Și când deschid pe Instagram văd critică de TikTok, omul era ocupat la el nu năștea femeia, el se expunea că nu înțelege cum oamenii pot să posteze atâta prostie și eu îi scriu mesaje ce ține de travaliul meu, dar pe el nu-l interesa de mine doar de copil, după ce am născut și ne-au dus în salon unde ne aștepta tatăl copilului emoționat, a luat copilul în brațe așa dulce și tot îi spunea niște cuvinte foarte frumoase și eu m-am gândit că se merită de iertat tot ce a fost. Eu aveam totuși idei de familie și la un moment dat după ce a trecut o lună, iar el nu postează totuși nimic cu copilul și eu i-am spus că oamenii mai mult o să te respecte după așa o știre, iar el nimic. Acasă ne-a așteptat cu camera organizată frumos, dar m-a grăbit să mă externeze a doua zi de și eu am dorit să mai stau pentru că 17 ore de naștere și-au lăsat amprenta. Totuși m-am externat și la ieșirea din clinică am dorit să facem o poză de familie și el tot încerca să se eschiveze, iar eu am rămas șocată după atâta chin așa comportament. Până la urmă am făcut noi o poză și am plecat acasă.

Eu am alaptat copilul 4 luni, am vrut mai mult, dar din cauza la stres laptele a devenit amar și copilul dorea să mănânce, dar nu era posibil. Pe lângă toate am avut și o problemă de spate pe care am tratat-o cu medicamente. Domnul Petru care trebuia să fie lângă mine, dar nu să umble cu relații amoroase și „lucru” mereu îmi tot spunea de bani și cât e de scump totul, iar eu cu copil mic acasă ce puteam să fac. A început foarte tare să mă preseze cu banii și că eu trebuie să particip la cheltuieli pentru că eu aveam alte așteptări de la el, dar a fost cum a fost. Atunci am venit cu ideea să facem un video cu copilul pe chitară pe care să-l postez pe internet și l-am făcut și a strâns milioane de vizualizări pe TikTok. Momentele cu familia mereu au cucerit publicul și oamenii altfel încep să se uite la tine. 

Eu am revenit foarte repede la lucru pentru că Petru mereu îmi spunea că el nu e dator să-mi achite cheltuielile mele și să-mi întrețină copiii și eu plecam cu copilul la lucru unde mă ajutau clientele, colegile de lucru și fetița mea mai mare atâta timp cât eu lucram. Am ajuns ca îmi număra banii și clientele și mereu îmi spunea că umblu cu „pacica” în geantă și eu mă plâng că nu am bani. Fostul meu concubin a încetat să mă mai ajute cu copilul și tot ce îl rugam eu făcea doar pentru poze și video pe care le posta pe internet în rest nici o implicare. El mă trimitea la lucru și el rămânea cu copilul pe câteva ore, apoi au început evenimentele și nu mai era posibil să rămână cu bebe și am recurs la o bonă. Momentul care m-a traumat foarte tare a fost în ziua când am văzut că el a trimis o poză cu corpul lui gol și cu copilul de 2 luni lângă el, acest moment mi-a provocat așa o greață. Mie și până acum diferite fete îmi arată conversațiile cu el unde el le trimite si poze intime. Pe mine a început să mă dezguste totul absolut și ma dezamăgit până la măduva oaselor.

A venit momentul să facem certificatul de naștere a copilului pentru că el deja avea câteva luni și era fără document și el tot pe mine ma trimis să-l fac singură și eu l-am anunțat că dacă merg eu singură îl pun în familia mea și atunci el s-a informat că eu pot să nu-l pun ca tată să fie doar o liniuță la compartimentul „tată”. După aceste discuții el s-a schimbat complet, a început iarăși cadourile scumpe și genți de mii de euro și flori și parfumuri, deja mă speriau aceste gesturi numai ca eu să-l pun ca tată în certificat. Eu am făcut corect și cinstit și copilul meu este în certificat Patric Hanganu, iar tatăl este Petru Hanganu și eu i-am spus să lucreze la reputația sa ca copilul nostru să se mândrească de tatăl săi și de familia pe care o poartă, iar acum noi toți vedem prin ce are de trecut băiețelul nostru. Într-un moment i-am propus să schimbăm prenumele copilului pentru că poate el v-a dori să devină vreun ministru sau deputat și nu este numele  cel mai potrivit”, a declarat Svetlana Nichitina.

„În conflicte el mereu îmi spunea că o să plece de la noi și ca eu să aleg între el și copiii mei, mie îmi era greu ca mamă să accept aceste cuvinte și eu mereu am ales copiii și deja familia noastră pentru mine era o iluzie, eu chiar am suferit foarte mult în această relație. Am un copil minunat, dar îmi pare rău că are parte de așa un tată și eu cred că o să avem încă foarte mult de tras din partea lui”, povestește aceasta.

Svetlana a mai povestit că Patric Hanganu a devenit foarte agresiv și în adresa ei și a copiilor mai mari, numindu-i cu diferite cuvinte urâte și era mereu lipsit de acasă. Aceasta a încercat de mai multe ori să clarifice problemele dintre ei, dar a eșuat orice încercare de a ameliora conflictele și situațiile tensionate.

Vezi ce a urmat mai departe în interviul de mai jos:

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md