(VIDEO) „I-am dăruit un inel, iar el voia să îl cer în căsătorie”: Svetlana Nichitina face noi dezvăluiri uluitoare despre fostul iubit, Patric Hanganu

 (VIDEO) „I-am dăruit un inel, iar el voia să îl cer în căsătorie”: Svetlana Nichitina face noi dezvăluiri uluitoare despre fostul iubit, Patric Hanganu
0Shares

Pentru fiecare femeie, cererea în căsătorie este un moment special. Diferit a fost însă, în cazul interpretului Patric Hanganu și fostei sa iubite, Svetlana Nichitina. Într-un monolog pentru Dorin Galben, influencerița a declarat că artistul își dorea ca „el să fie cerut”, scrie UNIMEDIA.

„Eu aveam aur. Mă rog, când ești mică, mai pierzi câte un cercel, se mai rupe un lănțișor. Așa că am adunat tot aurul alb și m-am dus să-l topesc. Am făcut un inel frumos, mare, cu două chitare și, pe interior, am gravat „my love”. Inelul avea o piatră violetă și cântărea aproximativ 25 de grame.

L-am invitat pe balcon să vorbim și i-am dăruit acest inel. El a fost impresionat. Eu am vrut să-i fac o bucurie, pentru că îl consideram soțul meu. Toți cei prezenți au rămas șocați de cât de generos a fost cadoul din partea mea, ca femeie, ca mamă, și fiind însărcinată. Toți oaspeții au rămas șocați de așa cadou scump, de la mine, o mamă, femeie însărcinată. Eu am lucrat pentru banii ăștia. La care el face o glumă: „bombonica, eu vreau să mă ceri în căsătorie. Eu mereu am avut visul ăsta să mă ceară în căsătorie. De ce să fac eu pasul acesta banal, mie îmi place când pe mine. Am rămas șocată”, a declarat Svetlana.

Mai mult, la acestă zi de naștere, Patric ar fi interzis tuturor oaspeților să nu posteze imagini unde apare și Svetlana.

„Era ziua de naștere a lui Petru, 25 ani. Eu eram însărcinată în aproximativ 7-8 luni. Evenimentul a avut loc într-un restaurant, unde au fost foarte mulți oaspeți. La un moment dat, el a spus în fața tuturor: Dacă faceți poze sau video, aveți grijă să nu intre Svetlana în cadru. Eu, o femeie însărcinată…Am plâns mult timp. A fost strașnic. Toți oaspeții se uitau straniu la el”, a adaugat influencerița.

Svetlana Nichitina a răspuns la acuzațiile fostului său iubit, Patric Hanganu, clarificând situația și oferind detalii despre relația lor într-un monolog pentru Dorin Galben. Femeia a subliniat că afirmațiile artistului nu reflectă adevărul și a evidențiat puncte de vedere diferite cu privire la evenimentele petrecute.

Anterior, interpretul Patric Hanganu a dezvăluit într-un monolog pentru Dorin Galben noi detalii din relația cu fosta sa iubită, Svetlana Nichitina. Acesta a povestit despre problemele care au început în relația lor după ce au aflat că urmează să aibă un copil. Tânărul a mai spus că în timpul sarcinii femeia îl obliga să întrețină relații sexuale și că l-a abuzat sexual.

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta sa iubită, Svetlana Nichitina, a luat amploare. Mai nou, femeia a acuzat artistul că le-a botezat fiul pe ascuns, iar ea a aflat despre eveniment de la oameni străini. „Cum este posibil să fiu prostită și mințită în așa hal. Sunt distrusă ca mamă”, a scris Svetlana într-o postare pe facebook. La rândul său, Hanganu a explicat de ce a recurs la acest gest.

Fosta iubită a interpretului a spus că intenționează să schimbe numele și prenumele copilului lor comun.

Replicile acide dintre el și fosta sa iubită, Svetlana Nichitina continuă zilnic. Influencerița a postat pe Instagram un capriciu al fiului său mai mic, Patric Jr. Unul dintre urmăritori a comentat că comportamentul băiatului nu este potrivit și i-a recomandat mamei să consulte un specialist în domeniu, ceea ce l-a nemulțumit pe artist.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md