Vremea se încălzește ușor astăzi: Care va fi maxima termică și probabilitatea de precipitații

 Vremea se încălzește ușor astăzi: Care va fi maxima termică și probabilitatea de precipitații
0Shares

Astăzi, în Moldova, vremea va fi caracterizată de condiții meteo variate pe parcursul zilei. În general, nu sunt așteptate precipitații semnificative și temperaturile vor fi moderate.

În Chișinău, astăzi, temperatura maximă va ajunge la 16.9°C, cu o minimă de 9.5°C. Dimineața va începe cu cer parțial noros și o probabilitate redusă de precipitații. La ora 07:05 soarele va răsări și până la amiază temperatura va crește treptat, ajungând la 14°C la ora 12:00. După-amiază, se vor înregistra maximele zilei, cu valori în jurul a 16.9°C la ora 16:00. Seara se va lăsa cu un cer mai mult noros și o scădere a temperaturii până la aproximativ 11.5°C la ora 23:00. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prevede că apusul soarelui va avea loc la ora 18:42.

Mâine, vremea în Chișinău va fi ușor mai caldă comparativ cu ziua de azi. Maxima zilei va atinge valoarea de 20.1°C, iar minima va fi de aproximativ 10.3°C. Nu se prevăd ore cu precipitații și probabilitatea maximă de precipitații este zero procente. În comparație cu astăzi, mâine vom avea parte de temperaturi mai ridicate pe parcursul întregii zile.

Poimâine, în Chișinău se așteaptă o creștere continuă a temperaturilor maxime, care vor ajunge la valoarea de 22.1°C, iar minimele vor urca până la 13.8°C. Vremea se menține fără precipitații semnificative pentru această perioadă și probabilitatea maximă pentru apariția acestora este foarte scăzută, doar trei procente. Comparativ cu zilele anterioare, poimâine vom experimenta cele mai ridicate temperaturi ale săptămânii.

 

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md