Irina Rimes spune că alerga printre cruci: „Sună macabru, dar pentru mine cimitirul a fost mereu un loc de joacă“

 Irina Rimes spune că alerga printre cruci: „Sună macabru, dar pentru mine cimitirul a fost mereu un loc de joacă“
0Shares

Interpreta Irina Rimes, cunoscută atât în Republica Moldova, cât și în România, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre copilăria sa în cadrul unui interviu de la adevărul.ro. Artista a povestit cum își petrecea timpul liber în biserică și cimitir. „Mă jucam printre cruci, printre morți”, a mărturisit aceasta.

„Bunicul meu era clopotar, bunica mea cânta în strană, iar biserica era chiar peste drum de casa lor. Practic, mi-am petrecut copilăria în biserică și în cimitir. Sună macabru, dar pentru mine cimitirul a fost mereu un loc de joacă. Mă jucam printre cruci, printre morți”, a spus vedeta.

„Vreau doar o călătorie, iar acela să fie inelul meu”, a mărturisit Irina Rimes, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care a dezvăluit recent că a fost cerută în căsătorie de iubitul său, producătorul francez David Goldcher. Momentul cererii a fost unul inedit, fără un inel tradițional, ci cu un simplu elastic de păr.

Artista Irina Rimes a făcut primul pas în relația sa amoroasă cu David Goldcher și i-a schimbat total viața. Cei doi au făcut cunoștință în timpul unei sesiuni de studio din Franța.

Logodnicul artistei Irina Rimes, David Goldcher, a ales un elastic pentru păr drept inel, ca să o ceară de soție.

De la începutul anului, Irina Rimes a avut mai multe colaborări de succes. Artista a urcat pe scenă alături de manelistul Adi Minune. Cei doi au interpretat celebra piesă Quizas, Quizas, Quizas.

Totodată, împreună cu Alina Eremia a lansat piesa „Surprize pe fundal”, iar colaborarea celor două vedete s-a dovedit a fi pe placul fanilor, care au avut doar cuvinte de laudă pentru artiste.

La un moment dat, s-a numărat și un fan, un bărbat extrem de îndrăzneț, care a cerut-o de soție.

De curând, tezaurul muzical din Moldova s-a îmbogățit cu o nouă bijuterie artistică, în urma colaborării dintre Satoshi și Irina Rimes. Artiștii au lansat piesa – „Bate, vântule”.

Piesa Irinei Rimes, „Dudadu”, face înconjurul lumii, de la Tomorrowland, la Berlin, acum piesa a ajuns până în mâinile legendarului Steve Aoki, pentru a lansa un super remix.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md