(VIDEO) Ion Ceban, mesaj de felicitare într-un video emoționant cu familia, de Hramul orașului: „Chișinăul este casa noastră”

 (VIDEO) Ion Ceban, mesaj de felicitare într-un video emoționant cu familia, de Hramul orașului: „Chișinăul este casa noastră”
0Shares

Primarul capitalei Ion Ceban a publicat un video emoționant, alături de familia sa, prin care a transmis un mesaj de felicitare cetățenilor de Hramul orașului Chișinău. „Vă doresc sănătate, succes în toate și ca cei dragi să fie mereu aproape. La mulți ani, Chișinău, capitala țării noastre!””, a scris edilul pe rețele, scrie UNIMEDIA.

„Sincere felicitări cu ocazia Hramului Orașului!

Chișinăul este casa noastră – unde, împreună, reușim să schimbăm lucrurile.

Mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru suportul și implicarea în proiectele pe care le realizăm.

Aici, acasă, mai avem multe de făcut, și doar uniți putem transforma în continuare orașul nostru drag, pentru viitorul copiilor și părinților noștri, astfel încât să fim mândri de lucrul făcut.

Vă doresc sănătate, succes în toate și ca cei dragi să fie mereu aproape.

La mulți ani, Chișinău, capitala țării noastre!”, a scris Ion Ceban.

„La mulți ani, dragi chișinăuieni!”, a transmis Ion Ceban, din fața Catedralei.

De asemenea, edilul capitalei a transmis și un mesaj de felicitare în limba rusă: „С днем рождения, Кишинёв! С праздником, дорогие кишинёвцы!”.

Circulația pe străzile centrale din capitală va fi blocată sau parțial restricționată și astăzi, 14 octombrie, din cauza evenimentelor cultural-artistice dedicate Hramului Chișinăului.

Chișinăuienii sărbătoresc astăzi, 14 octombrie, Hramul orașului. Capitala țării împlinește 588 de ani. Cu acest prilej, autoritățile au pregătit și un program de festivitățit În seara zilei, scena principală va găzdui cele mai mari orchestre ale Chișinăului conduse de dirijori iluștri, iar invitata specială a serii este renumita interpretă din Letonia, Laima Vaikule.

Concertul fastuos de Hramul Chișinăului, care va dura două zile, a început ieri, 13 octombrie, după masă, în Piața Marii Adunări Naționale.

Cum va fi vremea de Hramul orașului vedeți AICI.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md