(VIDEO) „Viitorul sună bine cu The Motans”: Denis Roabeș revine în atenția fanilor cu un nou hit

 (VIDEO) „Viitorul sună bine cu The Motans”: Denis Roabeș revine în atenția fanilor cu un nou hit
0Shares

Denis Roabeș, cunoscut sub numele de scenă The Motans, face din nou senzație în industria muzicală cu lansarea unui nou single, care promite să fie pe buzele tuturor. „Viitorul sună bine”, o piesă cu un mesaj optimist, scrie SHOK.md.

După succesul anterior al hiturilor sale, Denis revine cu o melodie care combină lirismul profund cu un sound modern. Versurile reflecțiează teme precum iubirea, speranța și visurile, elemente care au consacrat stilul The Motans. Cu un videoclip artistic ce completează perfect muzica, fanii sunt invitați într-o călătorie emoțională.

Piesa a fost scrisă de The Motans, în timp ce producția a fost realizată de Alexandru Turcu.

Lansarea acestui nou hit a generat un val de reacții entuziaste pe rețelele sociale, fanii împărtășind impresii despre melodia care le atinge sufletele. Denis reușește să creeze o conexiune specială cu publicul său, iar acest nou proiect nu face excepție. „Viitorul sună bine” a devenit deja un motto pentru mulți, inspirându-i să privească cu optimism către zilele ce vor veni.

„Ultima secvență cu „viitorul tău începe în…” e așa de puternică. Te face să realizezi că toate posibilitățile încep cu deciziile pe care le iei acum şi chiar dacă nu știm ce ne așteaptă totuși visăm și sperăm ca niște copii”.

„Viitorul sună bine” numai în cazul în care acționăm în prezent, doar ziua de azi de fapt contează”.

„Viitorul sună bine când realizezi cât de frumoasă este viața și cât de multe surprize are pentru noi, și tot ce trebuie să facem este să ne bucurăm de ea”.

„Viitorului sună bine dacă îl luăm așa cum este, și ne adaptăm la el, încercând să avem o viziune optimistă asupra lui, dar nu înainte de a ne bucura de prezent”.

„Am ascultat ieri toată ziua piesa asta, nu sunt într-o perioadă chiar atât de bună în momentul ăsta, dar după ce am ascultat piesa asta, știu că oricum totul o să fie bine, deci viitorul sună bine”.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md