(VIDEO) „Fundul și sânii”. Iurică Sula, dezvăluiri picante despre modul în care Jîjîka l-a impresionat

 (VIDEO) „Fundul și sânii”. Iurică Sula, dezvăluiri picante despre modul în care Jîjîka l-a impresionat
38Shares

„Fundul și sânii” este ceea ce l-a impresionat pe Iurică Sula la soția sa, Jenika Guțu. Cei doi s-au căsătorit recent, iar în acest context, au decis să răspundă la mai multe întrebări ale internauților, scrie UNIMEDIA.

Jenika: Cu ce te-am cucerit?

Iurie: Cu fundul și sânii.

Jenika: A zis că parcă sunt desenată.

Influencerița a mai spus că soțul ei este „cel mai deștept băiat de pe planetă”.

„Iurie este enciclopedia mea”, a adăugat tânăra.

Influencerița Jenika Guțu și „Iurika” au câștigat rapid popularitate în mediul online, după ce și-au sărbătorit recent nunta. Într-un filmuleț postat pe Instagram, cei doi au împărtășit povestea primei lor întâlniri. Soțul tinerei a confudat-o pe Jenika cu mama ei.

Iurie Sula sau soțul Jenikăi Guțu deține titlul de cel mai bun viorist din nordul Angliei. Tânărul a început să facă muzică de mic copil. Destinul l-a dus departe, în Marea Britanie, dar chiar și acolo nu s-a lasat de pasiunea sa.

La nunta influenceriței Jenika Guțu, cunoscută și sub numele de „Jîjîka”, a fost prezent și Mitropolitul Vladimir. Internauții au întrebat-o dacă s-au cununat. Răspunsul tinerei a fost o imagine cu proaspeții însurăței, alături de Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, menționând că ceremonia religioasă va avea loc ulterior.

Jenika Guțu, o cunoscută influenceriță pentru promovarea unui brand de haine sport, și-a unit destinul cu alesul ei. Evenimentul a fost marcat de prezența artiștilor de top, printre care Vali Boghean, Surorile Osoianu, Carla’s Dreams și Gabi Nebunu.

38Shares

Aura Mereuta

https://shok.md