A ajuns piele și os! Jennifer Lopez l-a dat uitării pe Ben și-a plecat într-o vacanță de vindecare

 A ajuns piele și os! Jennifer Lopez l-a dat uitării pe Ben și-a plecat într-o vacanță de vindecare
37Shares

Jennifer Lopez este prinsă în mijlocul unui divorț, însă, în loc să plângă, ea se distrează pe iaht cu prietenii, în pitorescul oraș Positano de pe Coasta Amalfitană, scrie okmagazine.ro.

Imaginile din vacanța vedetei au apărut după ce s-a scris că Jen este în pragul depresie din cauza rapidității cu care Ben Affleck încearcă să „meargă mai departe”.

Dar, judecând după aceste fotografiile recente cu vedeta, aceasta pare că se distrează de minune în peisajul marin luxuriant al orașului Positano. Până la urmă, marea și soarele sunt cele mai bune tratamente împotriva tristeții…

Afișând un fizic incredibil, Lopez a fost fotografiată zâmbind și relaxându-se la bordul unei ambarcațiuni, pe 18 iunie. Vizibil mai slabă decât o știam noi, artista a adoptat o ținută sexy, și anume un top de tip bandeau, asortat la o pereche de pantaloni scurți multicolori, totul completat cu sandale cu bretele aurii.

În timp ce J.Lo era fotografiată în Italia, Ben a fost surprins pe străzile din Los Angeles, la o ieșire cu motocicleta alături de fiul lui cel mic, Samuel.

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru revista PEOPLE că Lopez, în vârstă de 54 de ani, și-a făcut planuri să călătorească toată vara, pe fondul tensiunii din căsnicia ei cu Affleck, în vârstă de 51 de ani.

Toate acestea după ce, pe 31 mai, Lopez și-a anulat mega turneul planificat în State, „pentru a petrece mai mult timp cu copiii, familia și prietenii apropiați”.

Între timp, s-a aflat că Lopez și Affleck încearcă să vândă în secret casa lor de 61 de milioane de dolari din Beverly Hills, pe care au cumpărat-o împreună în 2023.

Până când se va întâmpla acest lucru, Jennifer locuiește încă în acea casă, în timp ce Ben s-a mutat într-o locuință închiriată, la câțiva kilometri distanță, dar cei doi „se văd la fiecare câteva zile”, conform celor declarate de o sursă.

37Shares

Aura Mereuta

https://shok.md