„A aruncat” cu zeci de mii de euro pe operații estetice, iar acum se plânge că are probleme cu îmbrăcămintea

 „A aruncat” cu zeci de mii de euro pe operații estetice, iar acum se plânge că are probleme cu îmbrăcămintea
0Shares

Tânăra, pe numele ei Clo de Vito a decis ca vrea să-și trăiască viața la maxim după ce a fost implicată într-un grav accident de mașină care putea să-i curme viața. Așadar, femeia și-a îndeplinit cel mai mare vis, mai exact acela de a-și face operații estetice, în mai mult zone ale corpului, iar acum se plânge că are probleme cu îmbrăcămintea, scrie SHOK.md.

După operația de mărire a sânilor din 2019, tânăra a decis că are nevoie și de o intervenție în zona posteriorului, iar aceasta nu a ezitat și a mers în Turcia pentru a-și îndeplini pofta, chiar când pandemia începea să facă ravagii în lume, în februarie 2020. Intervenția a costat peste 20.000 de euro, relatează SPORT.

“Puteam să mor și regretam că nu am făcut multe cu viața mea. Accidentul m-a făcut să mă gândesc la ce vreau sa fiu și să mă fac mai decisă. Viața e prea scurtă. M-am dus în Antalya, Turcia, in februarie și mi-am făcut intervenția la fund. Totul s-a petrecut rapid, am planuit totul cu doua saptamani inainte.

Mi s-a spus că arată ca și Kylie Jenner și am vrut să-mi scot calitățile în evidență. Dar, în anumite poze nu arătam cum trebuie și asta m-a făcut sa iau aceasta decizie. Acum, după tot ce s-a intamplat, chiar am probleme cu îmbrăcămintea, având forme mai mari hainele mi se rup mai ușor“, a spus tanara pentru The Sun.

This is Clo today after her £20k transformation
Clo has gone up two dress sizes because of her bum and boob enlargements
Clo got a boob job in 2019, but didn't start to fully modify her body until 2020
0Shares