A crescut în atenția publicului. Cum arată la 22 de ani Paris, fiica rebelă a lui Michael Jackson

 A crescut în atenția publicului. Cum arată la 22 de ani Paris, fiica rebelă a lui Michael Jackson

Singura fiică a lui Michael Jackson a împlinit 22 de ani. De la moartea tatălui sau, tânăra a trecut prin clipe dificile și a suferit o mulțime de schimbări de look, scrie SHOK.md.

Paris Jackson este model și actriță. Primul rol l-a primit în 2017, în serialul „Star Star”, după care a jucat-o pe Nelly în „Gringo” și pe Cory în „The Space Between”.Datorită înfățișării sale exotice, singura fiică a lui Michael Jackson a apărut în mai multe pictoriale, inclusiv pe coperta celebrei reviste „Rolling Stone”. O adevărată artistă, ea și-a încercat recent norocul de cântăreață și a fost într-un turneu național alături de formația „The Sound Flowers.”

Deși mulți știu că tânăra a încercat să se sinucidă la câțiva ani de la moartea tatălui său și că a fost internată pentru abuz de substanțe interzise, detaliile despre mama ei nu sunt la fel de cunoscute. Michael Jackson s-a căsătorit cu Debbie Rowe, o asistentă de dermatologie, în timp ce era în turneu în Sydney.

Cei doi se cunoscuseră în perioada în care cântărețul se trata de vitiligo, iar în momentul în care s-au căsătorit, Rowe era însărcinată în șase luni cu primul copil al lui Jackson, Michael Joseph Jackson Jr. Al doilea copil al celor doi a fost Paris-Michael Katherine Jackson, care s-a născut pe 3 aprilie 1998. La un an de la nașterea ei, cuplul a divorțat, iar solistul a obținut custodia completă a copiilor, până în 2004, scrie peroz.ro.

După moartea lui Michael, Rowe a rupt tăcerea și a făcut dezvăluiri picante din intimitatea lor, susținând că nu au întreținut niciodată relații intime și că i-a avut pe Prince și Paris prin înseminare artificială. Ea a mai spus că i-a oferit lui Jackson pântecele ei „ca un cadou” din cauza disperării lui de a avea copii: „Michael era divorțat, singur și își dorea să fie tată. M-am oferit să îi port copiii pentru a-l face fericit.”

După moartea cântărețului, Rowe a ajuns la o înțelegere cu Katherine Jackson, mama lui Michael și tutorele copiilor, pentru a beneficia de vizite supravegheate. Paris a suferit mult la acea vreme fiindcă voia să petreacă timp cu mama ei, dar bunica îi interzicea.

După ce tânăra a încercat să-și ia viața, Katherine s-a înduplecat și i-a oferit mai multă libertate.Încă din adolescență, Paris a început să-și facă tatuaje, iar acum se laudă cu modele. Ea susține că este bisexuală și că a început să se simtă atrasă de fete de când avea 8 ani. Deși a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de cântăreața Miley Cyrus, Paris are acum o relație cu unul din colegii ei de trupă, Gabriel Glenn.

Gritco Adriana

https://shok.md/