A explodat Facebook-ul lui Anatol Untură, după ce a anunțat că va oferi 3000 lei, lunar, unui proaspăt absolvent

 A explodat Facebook-ul lui Anatol Untură, după ce a anunțat că va oferi 3000 lei, lunar, unui proaspăt absolvent
1Shares

A explodat Facebook-ul lui Anatol Untură, după ce antreprenorul a anunțat că va oferi o bursă în sumă de 3000 lei unui proaspăt absolvent sau student cu condiția că va avea rezultate bune la reușita școlară/universitară și își va continua studiile la una din universitățile din Moldova. Acesta a spus că a primit peste 100 cereri de participare, de la tineri cu vârstele cuprinse între 10 și 25 ani, scrie SHOK.md.

„Să zic că a explodat facebook-ul meu, e să nu zic nimic. Am primit mai mult de 100 de cereri de participare, de la tineri de la 10 la 25 de ani. Din toate colțurile țării și de la toate facultățile posibile. Avem chiar agronomi, scriitori și muzicanți. Ne scriu și mulți părinți, decani, diriginți de clase. Se pare că problema e una de care nici nu bănuiam. Ne va lua ceva timp să citim toate mesajele, și să discutăm cu cei ce ne par cei mai potriviți pentru această bursă. Sper săptămâna viitoare să venim cu un verdict. Prioritate vor avea copiii din familiile defavorizate (sunt cei mai mulți în solicitări) și cei cu rezultate foarte bune la reușită”, a scris pe pagina lui de Facebook.

Exemplul antreprenorului moldovean stabilit în România va fi luat și de Vitalie Palanciuc- unul din cei mai buni top manageri din lume: „El la fel vrea să “adopte” un student și pe lângă bursă, propune să instituim și un mentorat asupra studenților pe care vom decide să îi ajutăm. Nu doar cu burse să îi ajutăm, dar și cu sfaturi, cunoștințe, idei.

Acesta a mai adăugat că vor fi minim două burse și încurajează și alți cunoscuți de ai săi să ”adopte” un student.

„E plăcut să transmiți o parte din cunoștințile și abilitățile tale mai departe. Cu toții am început de jos și fără ajutorul celor din jur, nu prea ajungeam nicăieri”.

Precizăm că la data de 10 iunie, antrepreorul Anatol Untură a scris o postare pe o rețea de socializare, în care a menționat că împreună cu soția sa Lia Bejenaru vor oferi o bursă timp de 12 luni unui proaspăt absolvent.

Condițiile:

:Să își facă studiile la una din universitățile din Moldova.

Să aibă rezultate bune la reușita școlară/universitară.

Să trimită un text despre el/ea (no CV, just a story) în privat pe Facebook sau în comentarii.

Bursa va fi transferată lunar, ca donație. Selecția se va face în baza criteriilor de mai sus și după o discuție personală.

1Shares