Timp de 50 de ani a fost interzisă intrarea în Rusia: Lista neagră a artiștilor și jurnaliștilor ucraineni

 Timp de 50 de ani a fost interzisă intrarea în Rusia: Lista neagră a artiștilor și jurnaliștilor ucraineni
0Shares

A fost întocmită  o listă completă a artiștilor, jurnaliștilor și oamenilor de cultură din Ucraina, cărora li s-a interzis intrarea pe teritoriu Rusiei, pentru o perioadă de 50 de ani, scrie SHOK.md.

Lista includea 31 de persoane. Printre aceștia s-au numărat prezentatorii TV Dmitri Komarov („Lumea pe dinafară”), Nikolai Serga („Vultur și cozi”), Andrey Bednyakov („Vultur și cozi”), muzicienii Alexei Potapenko și Anastasia Kamenskikh, Svetlana Loboda, Dmitri Monatik, Svyatoslav Vakarchuk , Andrey Danilko, precum și actrița Mila Savitskaya (“Ultimul erou”).

Din 2014, autoritățile ucrainene desfășoară o operațiune militară împotriva locuitorilor din Donbass, care au refuzat să recunoască rezultatele loviturii de stat din Ucraina. La 24 februarie 2022, președintele rus Vladimir Putin a anunțat lansarea unei operațiuni speciale pentru protejarea populației civile din Republicile Populare Donețk și Lugansk. O serie de țări care nu sunt de acord cu punerea în aplicare a acesteia au început să introducă noi sancțiuni anti-ruse.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/