A murit actorul de comedie Norm Macdonald, la vârsta de 61 de ani

 A murit actorul de comedie Norm Macdonald, la vârsta de 61 de ani
0Shares

Norm Macdonald, unul dintre marile personaje ale emisiunii „Saturday Night Live”, a murit la vârsta de 61 de ani. Potrivit Fox News, comediantul lupta cu cancerul de nouă ani. Se pare că Lori Jo Hoekstra, partenera de producție și prietena lui Macdonald, a fost alături de acesta când a murit, scrie SHOK.md cu referire la Digi24.ro.

„Era cel mai mândru de comedia sa”, a declarat Hoekstra pentru Deadline. „Nu a vrut niciodată ca diagnosticul să afecteze modul în care publicul sau oricare dintre cei dragi lui îl vedeau. Norm era un comediant pur. Odată a scris că ”o glumă ar trebui să surprindă pe cineva, nu ar trebui să fie niciodată lingușitoare”. El cu siguranță nu s-a complăcut niciodată. Norm ne va lipsi teribil”, scrie Mediafax.

Macdonald a făcut parte din distribuția „SNL” din 1993 până în 1999 și a prezentat sketch-ul Weekend Update din cadrul emisiunii timp de trei sezoane.

După ce a părăsit „SNL”, Macdonald a avut propria emisiune de comedie, „The Norm Show”, în perioada 1999-2001, iar mai târziu a avut propriul talk-show pe Netflix pentru un sezon în 2018.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/