A murit actriţa Kathryn Kates, cunoscută pentru rolurile din „Seinfeld” și „Orange is the New Black”

 A murit actriţa Kathryn Kates, cunoscută pentru rolurile din „Seinfeld” și „Orange is the New Black”

Actriţa Kathryn Kates, care a apărut în seriale de succes, inclusiv „Orange is the New Black” şi „Seinfeld”, a murit miercuri, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

„Puternica noastră @officialkathrynkates a murit. Ea va fi mereu în amintirea şi în inimile noastre, ca fiind forţa puternică a naturii a ceea ce a fost”, au declarat reprezentanţii lui Kates de la Headline Talent Agency într-o postare pe Instagram, alături de o poza cu actriţa.

Kates avea 73 de ani. „Kathryn a fost clienta noastră de mulţi ani şi ne-am apropiat mult de ea în ultimul an, de când a ştiut de revenirea cancerului ei”, au declarat reprezentanții Headline Talent Agency. „Ea a fost întotdeauna incredibil de curajoasă şi de înţeleaptă şi a abordat fiecare rol cu cea mai mare pasiune. Ne va fi foarte dor de ea”, au mai spus aceştia.

Kates a jucat în seriale precum „Seinfeld”, cu Jerry Seinfeld şi Julia Louis-Dreyfus. De asemenea, a avut roluri în serialul Netflix „Orange is the New Black” şi în drama juridică „The Good Fight” , precum şi în filmul de origine „The Sopranos” , „The Many Saints of Newark”.

Citește și