A murit un actor din serialul „Friends”. Aparițiile lui au fost mereu savuroase

 A murit un actor din serialul „Friends”. Aparițiile lui au fost mereu savuroase

Unul dintre actorii simpatici din celebrul serial Friends s-a stins din viață. Mike Hagerty, cunoscut pentru personajul adminstratorului Treeger, a decedat la vârsta de 67 de ani, scrie SHOK.md cu referire la click.

Actorul Mike Hagerty a avut o carieră bogată. A avut multe apariții în seriale, iar recent putea fi vizionat în producția „Somebody, Somewhere”, care a avut premiera anul acesta pe HBO.

Actrița Bridget Everett, care joacă rolul principal în „Somebody Somewhere”, a anunțat  vestea tragică pe Instagram. Cauza morții actorului nu este cunoscută momentan.

„Cu mare tristețe, familia lui Michael G. Hagerty i-a anunțat moartea ieri la Los Angeles. Un actor iubit, dragostea lui pentru orașul natal, Chicago, și pentru familia sa a fost piatra de temelie a vieții sale”, a scris actrița.

A murit actorul Mike Hagerty. Era cunoscut pentru aparițiile din ”Friends”, dar și pentru serialul „Somebody Somewhere”

Mike Hagerty l-a interpretat Ed Miller, tatăl personajului jucat de Bridget Everett în serialul produs de HBO.

„L-am iubit pe Mike din momentul în care l-am cunoscut. Era atât de special. Cald, amuzant. Suntem devastați că a murit. Mike a fost adorat de întreaga distribuție și echipa din Somebody Somewhere. Gândurile noastre sunt la soția și familia lui”, a scris actrița.

Moment comic din Friends cu regretatul actor Mike Hagerty

Hagerty a devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe administratorul Treeger, în serialul din anii ’90, „Friends”. Actorul a apărut în 6 episoade.

Maria Palade

https://shok.md/