A scăpat basma curată: Mike Tyson, absolvit de pedeapsă, după ce a bătut un pasager în avion

 A scăpat basma curată: Mike Tyson, absolvit de pedeapsă, după ce a bătut un pasager în avion

LOS ANGELES – DECEMBER 2015: Boxing Legend Mike Tyson poses for a portrait in December 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Aaron Rapoport/Corbis/Getty Images)

Fostul boxer Mike Tyson a scăpat de acuzațiile de agresiune, după ce acum o lună, a luat la pumni un pasager care l-a deranjat la bordul unui avion. Anunțul a fost făcut de procurorul Steve Wagstaffe, care a subliniat că „comportamentul bărbatului a condus la incident”, scrie SHOK.md.

„Am examinat rapoartele Departamentului de Poliție din San Francisco și ale Biroului Șerifului din județul San Mateo și am vizionat mai multe videoclipuri, care au fost colectate de oamenii legii de la oamenii aflați în avion. Am decis că nu îl vom urmări penal pe domnul Tyson pe baza circumstanţelor din jurul confruntării.Comportamentul victimei a condus la incident”, a spus Wagstaffe, potrivit france24.

Incidentul a avut loc pe 20 aprilire. Tyson a fost provocat de respectivul pasager, despre care s-a aflat că era în stare de ebrietate. La un moment dat fostul boxer și-a pierdut cumpătul și l-a luat la pumni. Bărbatul bătut a avut nevoie de îngrijiri medicale.