A venit ,,nota de plată” pentru Nick Kyrgios, după ce a înjurat în fața familie regale, la Wimbledon

 A venit ,,nota de plată” pentru Nick Kyrgios, după ce a înjurat în fața familie regale,  la Wimbledon
Nick Kyrgios este recunoscut ca un jucător vulcanic și aproape că nu există meci în care el să nu se certe cu arbitrul sau cu spectatorii. Finala de la Wimbledon, pierdută de australian în fața lui Novak Djokovic, nu a făcut excepție. Cel mai tensionat moment a avut loc în setul 3, când Kyrgios s-a plâns arbitrului că o spectatoare îl deranjează mereu când se pregătește să servească, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.
Australianul a cerut excluderea ei din arenă pe motiv că este sub influența alcoolului. De mai multe ori, Kyrgios s-a contrat cu arbitrul din cauza ei și a înjurat în fața Familiei Regale. Astfel, australianul a ajuns regele amenzilor la Wimbledon, iar ATP a luat măsuri pentru comportamentul său de pe durata finalei, când a strigat în repetate rânduri către loja sa.
Nick Kyrgios a fost amendat cu 4.000 de euro pentru comportamentul avut pe durata finalei, mai ales pentru obscenitățile strigate în fața Familiei Regale.În tribunele Arenei Centrale, în Loja Regală, au fost prezenți Kate Middleton, prințul William și fiul lor în vârstă de 8 ani, prințul George, care a fost surprins adesea cum se miră de cele auzite pe terenul central.
În cele din urmă, ATP a decis, așadar, că o înjurătură în prezența familiei regale valorează 4000 de euro. Înainte de sancțiunea primită în finala de la Wimbledon, Kyrgios adunase deja 1400 de euro din amenzi pentru atitudinea pe care a avut-o pe durata turneului în partidele în care a explodat de furie și s-a contrat cu toată lumea.

Citește și