Actorul Juan Joya Borja s-a stins din viață. „El Risitas” era celebru în toată lumea datorită râsului său unic

 Actorul Juan Joya Borja s-a stins din viață. „El Risitas” era celebru în toată lumea datorită râsului său unic

Doliu uriaș în lumea artistică! Celebrul actor Juan Joya Borja s-a stins din viață. Acesta era cunoscut ca „El Risitas” și devenise celebru în toată lumea datorită râsului său unic, momentele amuzante cu el de pe rețelele de socializare circulând pe întreg mapamondul, scrie SHOK.md.

Lumea artistică este îndoliată, după ce s-a aflat că actorul Juan Joya Borja a murit. Faimosul comediant s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Iubit de mii de admiratori, acesta fiind faimos la nivel internațional pentru râsul său molipsitor, omul de televiziune este acum plâns de o mulțime de oameni, șocați de vestea tragică!

Juan Joya Borja a murit

Potrivit informațiilor apărute în presa străină, Juan Joya Borja, cunoscut ca „El Risitas” și-a dat ultima suflare la Sevilla. El fusese transferat miercuri după-amiază la Spitalul Universitar Virgen del Rocío din Sevilia de la Spitalul Caridad din Sevilla, după ce s-a constatat o recidivă bruscă a bolii de care suferea. Regretatul om de televiziune a murit în timp ce era internat în unitatea spitalicească, scrie spynews.ro.

„El Risitas” era cunoscut pe întreg Globul datorită râsului său unic

Tot presa din străinătate informează că în luna septembrie a anului trecut, Juan Joya Borja fusese internal Spitalul Caridad din Sevilla. Acesta suferise mai demult o amputare a unui picior, conform sevilla.abc.es.

Juan Joya Borja s-a născut pe data de 5 aprilie, în anul 1956, în Sevilla, Spania. „El Risitas” se lăuda cu un succes formidabil după un filmuleț apărut în 2007. Acesta povestea despre o întâmplare hazlie din prima lui zi de la locul de muncă, pe vreme când activa la un restaurant situat pe lângă ocean. Râsul său unic a molipsit pe toată lumea, iar de atunci a primit și această poreclă. El a avut de asemenea roluri celebre în „Torrente 3” și „Ratones Coloraos”.

Fanii filmului și-au luat „adio” de la alte două staruri internaționale anul acesta. Ronald Pickup din serialul „The Crown” s-a stins din viață la 80 de ani. George Segal a murit și el aproximativ o lună mai târziu, la vârsta de 87 de ani. Presa străină scria atunci că cel din urmă ar fi întâmpinat dificultăți la o operație.

Gritco Adriana

https://shok.md/