Actrița Anne Heche, spitalizată în stare critică în urma unui accident de mașină

 Actrița Anne Heche, spitalizată în stare critică în urma unui accident de mașină

Actriţa americană Anne Heche nominalizată la Premiile Emmy, cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie’s Choice” şi „Vanished”, se află în stare critică în urma unui accident auto, informează CNN. Heche a fost spitalizată vineri după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de o locuinţă din Los Angeles, după care a luat foc, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Departamentul de Pompieri din Los Angeles (LAFD) a raportat un accident de maşină pe South Walgrove Avenue, în a doua parte a dimineţii de vineri. Potrivit unei postări de pe contul oficial de Twitter al departamentului de pompieri, o persoană grav rănită a fost salvată şi spitalizată, informează Agerpres.

Cincizeci şi nouă de pompieri au sosit la faţa locului şi au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge incendiul.

LAFD a indicat pe site-ul său că o „o femeie adultă găsită în interiorul vehiculul” a fost transportată la un „spital din apropiere de către paramedicii LAFD, în stare gravă”. Nu au fost raportate alte persoane rănite.

Departamentul nu a menţionat numele lui Heche, însă site-ul specializat în ştiri despre celebrităţi TMZ a relatat că martorii au văzut-o pe Heche conducând în cartierul lor un autoturism Mini Cooper de culoare albastră.

Alături de imagini video şi de fotografii de la faţa locului, site-ul a relatat că Heche ar fi intrat mai întâi într-un garaj al unei clădiri de apartamente. Înainte ca locuitorii să apuce să o ajute să iasă din maşină, ea a dat cu spatele şi a plecat, potrivit TMZ. La scurt timp după aceea, se pare că Heche s-a izbit cu maşina de o casă din apropiere şi a declanşat un incendiu în Mar Vista, un cartier din partea vestică a oraşului Los Angeles.

O fotografie postată de TMZ o înfăţişează pe Anne Heche pe scaunul şoferului unui autoturism Mini Cooper, iar o înregistrare video a surprins momentul în care persoana aflată la volan este salvată după accident şi urcată într-o ambulanţă. În imagini, persoana respectivă era acoperită în timp ce se afla pe targă.

Actrița Anne Heche a mai jucat în producții cunoscute ale anilor 1990, precum „Donnie Brasco”, „Șase zile, șapte nopți”, „Wag the Dog” sau „Psycho”.