Actriţa Kim Cattrall nu va juca în continuarea serialului „Sex and The City”

 Actriţa Kim Cattrall nu va juca în continuarea serialului „Sex and The City”

Celebra Samantha din „Sex and The City” va fi înlocuită în continuarea serialului. Totul după ce Kim Cattrall nu a vrut să revină la filmări, din cauza conflictului cu Sarah Jessica Parker, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.ro.

Grupul celor patru prietene va fi completat de alte noi personaje, jucate de actrițe de culoare. Carrie, Charlotte şi Miranda, dar şi Mister Big se întorc pe micile ecrane în seria „And Just Like That”, după 17 ani de la încheierea serialului „Sex and The City”.

De data aceasta fără Samantha.

Personajul savuros va fi înlocuit de o producătoare de documentare intrepretată de Nicole Ari Parker. Actriţa afro-americană este deja recunoscută pentru seriale precum Empire.

Schimbarea vine după ce Kim Cattrall a refuzat categoric să se întoarcă pe platourile de filmare.

„O altă actriţă ar trebui să interpreteze acest rol, poate ar putea face pe cineva cu origini afro-americane să fie Samantha Jones sau o actriţă spaniolă sau să aducă pe un alt personaj”, spune Kim

Continuarea serialului „Sex and The City” va avea 10 episoade

În urmă cu patru ani, Kim Cattrall a surprins lumea întreagă când a confirmat că prietenia strânsă din serial nu a fost niciodată reală.

Ba, mai mult, a susţinut că a fost marginalizată de cele trei actriţe.

„Niciodată nu am fost prietene. Am fost doar colege. Sarah Jessica Parker cred că ar fi putut să fie mai amabilă. Chiar cred că putea să fie mai amabilă. Nu ştiu care e problema ei”, spune actrița

Noua serie de 10 episoade „And Just Like That” va fi difuzată pe o platformă specială de streaming la finalul acestui an. Însă new-york-ezii au apucat deja să vadă secvenţe din serial pe străzile metropolei, acolo unde filmările sunt în plină desfăşurare. După ce a fost criticat pentru lipsa de diversitate, în serial vor apărea alte trei personaje de culoare.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și