Actriţa Lisa Banes a murit lovită de un scuter în timp ce traversa strada

 Actriţa Lisa Banes a murit lovită de un scuter în timp ce traversa strada

Actriţa americană Lisa Banes,  cunoscută mai ales pentru rolul său din filmul „Gone Girl” a decedat luni, 14 iunie, fiind victima unui accident. Lisa a fost lovită de un scuter în timp ce traversa o stradă de lângă Lincoln Center din New York City, scrie SHOK.md.

Potrivit hotnews, actrița a suferit un traumatism cranian după ce un vehicul pe două roți care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a lovit-o în timp ce traversa strada. Poliția din New York nu a putut preciza ce tip de vehicul pe două roţi a fost implicat în accident.
Autorul accidentului a fugit de la faţa locului. O anchetă este în curs, însă nu a fost efectuată nicio arestare până acum, a explicat reprezentantul poliției.
Soţia Lisei Banes, Kathryn Kranhold, a publicat marţi pe Twitter o serie de fotografii în semn de omagiu faţă de partenera sa de viaţă.

În timp ce Banes se lupta pentru viaţă în spital, Kathryn Kranhold a lansat un apel în ziarul The Daily News, pentru a-l găsi pe autorul accidentului.

Lisa Banes a jucat în numeroase filme, în sitcom-uri precum „Roseanne”, dar şi producţii teatrale, pe Broadway.

În cinema, cele mai notabile roluri ale sale au fost în „Gone Girl” (2014) şi în comedia romantică „Cocktail” (1988), alături de Tom Cruise.