[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

3 poziţii sexuale care nu sunt agreate de femei. Iată motivele

Sunt câteva poziţii sexuale pe care femeile nu le prea agreează în timpul sexului, din diferite motive, chiar dacă bărbaţii le consideră perfecte, scrie click.ro
Totuşi, pentru a menţine incitantă viaţa amoroasă este nevoie de un echilibru al preferinţelor, mai ales că reprezentanţii sexului puternic adoră anumite ipostaze care, de cele mai multe ori, nu sunt deloc pe placul femeilor.

Poziţia”Doggystyle”

Chiar dacă permite o penetrare adâncă și o stimulare perfectă a puntului G, se pare că această poziţie nu se numără printre favoritele persoanelor de sex feminin. Contactul sexual poate fi dureros din cauza penetrării profunde, penisul ajungând să atingă sau chiar să rănească cervixul.

Poziţia”Femeia deasupra”

Este una dintre ipostazele preferate de bărbaţi, însă nu şi de femei. Când fac dragoste în această poziţie, ele se gândesc mai mult ca de obicei la modul în care arată. Chiar dacă au o siluetă perfectă, acestea nu se pot abţine să se gândească dacă sânii lor sau abdomenul arată bine, dacă nu cumva este vreun detaliu inestetic, care să fie văzut de partener.

Poziţia “Cowgirl inversată”

Deşi pare o poziţie excitantă, nu este şi una potrivită, deoarece penetrarea este mai dificilă şi mai riscantă, iar pentru femeie poate fi foarte inconfortabilă. De cele mai multe ori, reprezentantele sexului frumos nu pot avea orgasm în această postură.


MAR 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...