FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

3 zodii feminine pe care nu le înţelege nici un bărbat. Femeia Taur, cea mai capricioasă

Aceste trei zodii feminine şi-au „câştigat” statul de cele mai puţin înţelese de către bărbaţi, care le consideră imposibile, capricioase şi adesea răsfăţate. Ele sunt cele pe care reprezentanţii sexului puternic le evită cât pot de mult din pricina caracterului mult prea dificil de gestionat.

Iată care sunt cele trei doamne dificile, potrivit zodiata.com

Locul III: Femeia TAUR

Un bărbat a umplut 15 bidoane cu banuți. I-a adunat de pe străzi, iar după câțiva ani, când i-a numărat, a avut parte de un ȘOC. Câți bani s-au adunat?

Este bine ştiut faptul că femeia taur este capricioasă. Este foarte încăpăţânată şi de cele mai multe ori îşi doreşte ca partenerul ei să ghicească ce probleme o macină, fără să îi comunice.

Bărbaţii întâmpină probleme în a înţelege o femeie taur pentru că are toane şi este destul de dificil să-i faci pe plac. Totuşi, aceste toane îi trec destul de repede. Bărbaţii nu ar mai trebui să se chinuie să înţeleagă aceste femei pentru că nu vor reuşi.

Locul II: Femeia PEŞTI

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de sensibile. Se pot enerva uşor şi pot isca certuri urâte pentru că nu ştiu exact cum să comunice ce au pe suflet şi din acest motiv vor crede că este tot vina partenerului.

Aceste femei nu sunt neapărat capricioase, însă nu au suficientă autostimă. Acest lucru le poate îngreuna viaţa amoroasă pentru că nu reuşesc să-şi ridice standardele la adevărata lor valoare şi vor avea mereu impresia că toţi bărbaţii sunt buni pentru ele.

Locul I: Femeia GEMENI

Cea mai complicată femeie cu cea mai complicată personalitate este femeia din zodia gemeni. Aceste femei au un comportament schimbător şi nici măcar nu dau explicaţii pentru acest lucru. De obicei, una spun, alta fac.

Aceste femei sunt inteligente şi o au mulţime de idei în cap în acelaşi timp. Acest lucru face ca nimeni să nu ştie exact ce gândeşte şi uneori uită chiar şi ele.


OCT 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII