FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

4 locuri pe care să NU le atingi în timpul sexului

O partida grozava de sex are drept ingrediente principale spontaneitatea, explorarea, asumarea actului si, bineinteles, acordul partenerilor de a atinge anumite zone. 

Iata 4 locuri pe care ar fi bine sa le eviti in timpul sexului

  1. Cervixul

Cand vei atinge cervixul in timpul actului sexual iti vei da seama ca ai gresit. Colul uterin este foarte sensibil, iar daca esti prea viguros in miscari ii vei produce partenerei durere, nu placere.

  1. Capul clitorisului

Clitorisul este o zona bogata in terminatii nervoase care genereaza placere atunci cand este stimulat direct. Insa, daca-l atingi atunci cand femeia este foarte excitata, placerea se poate transforma in durere. Este ca si cand ai bea ceva foarte rece si te dor dintii. Ca sa-i generezi placere, freaca usor, in miscari circulare, invelisul clitorisului pentru a-i stimula terminatiile nervoase fara sa treci in extrema cealalta.

  1. Talpile…

… mai ales daca intentionezi sa-i scoti sosetele. NU face asta! Cercetatorii spun ca femeile pot ajunge mai repede la orgasm daca au talpile calde.

  1. Anusul

Sexul anal nu este o optiune daca femeia nu este suficient de excitata, lubrifiata si, mai ales, daca nu si-a dat acordul pentru asta. Deschiderea anala este atat de mica incat nici macar nu degetel nu este confortabil.

www.sfatulparintilor.ro


IAN 24, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII