FRESH
Katy Perry, transformată de sarcină! Nu-și ascunde formele și radiază ...
Horoscop 31 octombrie 2020. Moment unic alături de persoana iubită
FOTO Olga Seryabkina s-a căsătorit în secret! Vezi cum arată iubitul ...
Mitropolitul care refuza să poarte mască a murit de Covid. Acesta ...

4 poziții de dormit și explicațiile lor

Știai că 4 dintre cele mai populare poziții de dormit spun mai multe despre tine decât ți-ai fi imaginat? Iată câteva lucruri din capitolul ”curiozități” despre somnul tău și nu numai.

Poziții de dormit și semnificațiile lor ascunse

1. POZIȚIA PE SPATE. Persoanele care dorm în această poziție nu au probleme cu sistemul respirator. Pe de o parte, avem această observație care ține de sănătate, însă cei care au analizat persoane ce dorm în această poziție au mai descoperit ceva.  Oamenii care dorm drept, cu fața în sus sunt extrem de liniștiți și de rezervați. Sunt oameni care gândesc lucrurile de două ori înainte de a le spune.

2. DORMITUL PE O PARTE. Persoanele care dorm într-o poziție laterală simt nevoia tot timpul să se sprijine de ceva. Cel mai probabil au probleme cu spatele și nu pot dormi pe spate, ceea ce ar fi indicat în cazul lor. Aceste persoane sunt și ele calme și liniștite însă nu sunt foarte încrezătoare în forțele lor. Tocmai de aceea simt nevoia să se agațe de o pernă, de multe ori de un pluș. Au nevoie de afecțiune.

3. DORMITUL PE BURTĂ. Persoanele care dorm pe burtă pot avea probleme emoționale din nimic. Dormitul cu fața în jos, spun cei care au făcut studii în acest domeniu, scoate la iveală fuga de responsabilitate. Persoanele care își ascund fața în timp ce dorm ori se bagă cu capul sub pernă o fac pentru că nu suportă lumina puternică, dar și pentru că vor să se închidă în ei, să nu îi vadă nimeni.

4. DORMITUL ÎN POZIȚIA BEBELUȘULUI. Este pentru mulți medici cea mai recomandată poziție de dormit. Este benefică pentru cei care au probleme cu respirația, dar și pentru cei care au probleme cu coloana vertebrală.

Oamenii care dorm așa sunt oameni deschiși și extrem de încrezători. Sunt mai mereu optimiști.

www.teotrandafir.com

 


IUN 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII