[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Mesaj pentru cei de la Barcelona la revenirea în Spania: ”Să ...
Cum arată partenerul sau partenera perfectă pentru tine, în funcție ...
(foto)Christina Aguilera a înnebunit internetul după fotografiile ...
Cristofor Aldea-Teodorovici a devenit TĂTIC: ,,Plus un tătic fericit ...

4 zodii care nu iartă nimic niciodată! Prietenia lor este dificilă

Berbec

Dacă ai greșit cu ceva față de un Berbec, să nu te aștepți niciodată să uite sau să te ierte. Oricât de mică ar fi greșeala, Berbecii nu pot trece peste ea. Te vor ține minte, vor râde de greșelile tale, te vor lua peste picior și te vor taxa mai târziu. Nu uita că vei fi mereu în competiție cu un Berbec și el îți urmărește cei mai mici pași.

Capricorn

Capricornul se înscrie destul de clar în topul cu zodii care nu iartă niciodată. Pur și simplu nativi zodiei și mai ales femeile nu sunt capabile să înțeleagă de ce ai greșit și care au fost motivele pentru care ai luat o decizie care nu le convine. Este posibil, o vreme, să mai aibă o relație de amiciție cu tine, numai dacă au nevoie de ceva… altfel, nu iartă nimic!

Scorpion

Un Scorpion iartă numai dacă iubește foarte mult, deși puterea sentimentelor lui se va diminua considerabil. Dacă poate ierta, uneori, persoana iubită, nu vor ierta niciodată un străin, pe cineva din afara familiei. Ba chiar vor încerca să se răzbune, să îl dărâme, să îi arate că fiecare greșeală trebuie plătită cu vârf și îndesat.

Pești

Puțină lume știe cât sunt Peștii de ambițioși, iar acest lucru îi face să nu fie deloc îngăduitori cu cei care greșesc. Dacă cineva îi jignește sau îi desconsideră vor ține minte toată viața și nicio scuză nu va conta! Nu ai cum să te mai revanșezi față de un Pește pe care l-ai jignit. Iar bărbații din acest semn sunt și mai categorici în această privință decât femeile. Atenție, deci, cum te porți cu Peștii și cu celelalte zodii care nu iartă, pentru că nu sunt suficient de empatice cu ceilalți.


APR 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...