FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

5 semne care arată că vrea să faceți amor

Casatorit sau nu trebuie sa fii in stare sa descifrezi limbajul trupului daca vrei sa nu ratezi nici o oportunitate. Aspiratia de a fi un bun observator ar trebui sa fie prezenta in orice barbat care isi doreste sa inteleaga femeile. Daca vrei sa devii un adevarat specialist in descifrarea limbajului trupului atunci fii atent pe semnele pe semnalele pe care ti le transmite o femeie prin limbajul trupului.

Chiar daca trebuie mult exercitiu in decifrarea limbajului trupului, secretul este simplu: priveste, asteapta si, nu in ultimul rand, actioneaza.

Limbajul trupului #1: Femeia mentine contactul vizual
Nu exista carte despre limbajul truplui care sa nu sublinieze importanta contactului vizual. Femeile sunt maestre cand este vorba de transmiterea sau receptionarea de semnale prin intermediul limbajului trupului si vor evita imediat contactul vizual, insa in acelasi timp, isi vor semnala printr-o privire lunga interesul. Este posibil sa fie ceva biologic: cand un barbat isi exprima interesul si dezvaluie intentiile, femeia isi va lasa privirea in jos in jos si se va inrosi. Poate ca nu toate femeile vor reactiona la fel, insa poti fi convins ca toate femeile te vor fixa cu o anume privite cand lucrurile incep merg in directia dorita. Iar barbatul cu spirit de observatie stie ce inseamna acea privire pe sub gene care este insotita de un zambet rapid, care va scapa cu siguranta unui ochi mai putin ager. Semnalul este clar: „Da-i bataie!”.

Limbajul trupului #2: Atrage atentia cu mainile

Cand sunt emotionate, de obicei, mainile femeilor o vor lua „razna”; inconstient isi vor aranja coafura, desi aceasta este perfecta, sau isi vor aranja un orice alt element vestimentar care, evident, nu are nevoie. Acestea sunt de fapt miscari pe care ea nu ar vrea ca tu sa le observi, aici insa vor vorbi de semnale pe care ea ar vrea ca tu sa le interpretezi corect. Barbatii cu experienta stiu ca femeile vor avea mereu un ochi atintit asupra lor, astfel incat femeia va stii cu siguranta cand te uiti la ea si isi va mangaia usor coapsa. Tine minte, femeia niciodata nu se va uita fix la tine in asemenea momente, face parte din joc. Poate ca isi va atinge usor buzele sau isi va mangaia gatul. Indiferent de ce va face, sub nici o forma sa nu-ti scape acest mesaj.

Limbajul trupului #3: Se apropie usor de tine

Cele mai multe dintre femei vor pastra o oarecare distanta, tocmai de aceea trebui sa urmaresti cu atentie lungimea distantei care va desparte. Cheia este ca tu sa pastrezi distanta si sa rezisti tentatiei de a te apropia. In orice caz, a inceput sa rada de cateva ori, a participat la discutie, a zambit cu ochii si, cand cand crede ca nu te uiti va face o miscare subtila, se va apropia cu cativa centimetri. Intr-un final picioarele voastre se vor atinge. Ai castigat!

Limbajul trupului #4: Se misca astfel incat sa-ti faca placere

In vreme ce femeile sunt atente pentru a-l avea mereu in raza vizuala pe barbatul de care sunt atrase, vor presupune ca ochii lui nu vor rataci de colo pana colo. Pana una alta este foarte sexi, isi doreste o escapada sexuala, ba chiar incepe sa faca miscari numai pentru beneficiul ochilor tai. Poate se va duce la bar dupa o bautura si, stiindu-se privita, se va apleca mai mult decat este cazul pe bar pentru a lua bautura, sau se va lipi de tine, astfel incat sa-ti atraga atentia. Acest limbaj al trupului este cu siguranta precursorul unor miscari amoroase si trebuie sa-ti crezi ochilor: da, face asta intentionat!

Limbajul trupului #5: Atingerile ei

Cea mai usoara atingere poate fi cel mai insemnat semnal. De cele mai multe ori femeilor nu le place sa fie atinse, nu de putine ori s-au declarat deranjate de barbatii care au luat initiativa si le-au atins. Cu toate acestea este perfect normal cand ea este cea care iti atinge bratul sau se sprijina de tine. Orice barbat cu experienta stie ca lucrurile merg foarte bine cand ea rade si isi pune cu gentilete mana pe mana lui in timp ce-l priveste in ochi. Acesta este un semn clar ca trebuie sa mergi mai departe.

www.libertatea.ro


FEB 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII