FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

ACUZAȚII în adresa unui interpret devenit CUNOSCUT recent. E vorba de O SUMĂ MARE de bani!

Viele Euro Geldscheine

Daria Midrigan, alias Dariah, a lansat, acum 3 ani, o piesă împreună cu interpretul devenit cunoscut recent în showbiz-ul autohton – Valentin Nica, însă produsul nu s-a bucurat de succes, iar banii pentru videoclip nu i-au fost întorși, informează SHOK.md.

Daria a spus că atunci a achitat 2750 de euro pentru ca piesa să fie împreună cu videoclip, însă așa și nu a văzut rezultatul. Ea a menționat că, odată ce banii nu au fost folosiți – urmau să îi fie întorși, însă nici până în ziua de azi nu i-a primit.

„Pur și simplu, sunt într-un moment când chiar am nevoie de banii aceștia. I-am scris pe toate rețelele de socializare și nici măcar nu le citește, pe unele m-a blocat. Deși au trecut ani de zile, nu vreau să las așa banii aceștia. Am crezut că va fi totul bine, dar nu a înțeles”, a declarat ea, în mesajele adresate portalului nostru.

Tânăra a mai spus că piesa și videoclipul din 2014 trebuiau să fie făcute în 2014, în Rusia. „Piesa a fost făcută doar să nu spună că nu s-a făcut. Am mers acolo, am stat jumătate de an și m-am băgat în datorii, apoi am venit acasă. Și iarăși mi-a uns ochii”, a povestit Daria, precizând că se înțelegea bine și cu părinții lui, însă ei nu s-a implicat, spunând că e problema lor.

Totodată, ea a mai spus că banii i-a dat prietenei lui Valentin, însă el spune că nu i-a primit.

Daria și-a exprimat speranța că Valentin îi va răspunde la mesaje, vor discuta subiectul și va fi soluționat.

Vom reveni cu detalii.

SHOK.md


NOI 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...