FRESH
Diana Voevuțki e ÎNDRĂGOSTITĂ!: „Mă simțeam ca o căprioară care fuge ...
Poză rară cu Andreea Marin alături de fiica ei, Violeta, și fiul lui ...
Valentina Naforniță e COPLEȘITĂ de EMOȚII! Are un NOU ROL!: „ Acesta ...
Ce trebuie să faci ca să fii fericit, sănătos și de succes! Vezi câteva ...

Almanah Politic 2016 - LANSAT! Vezi IMAGINI de la eveniment!

Compania de consultanță și promovare POLIEXPERT și portalul TRIBUNA au lansat, la 17 februarie 2017, cea de-a doua ediție a Almanahului Politic al Republicii Moldova – ALMANAH POLITIC 2016.

Igor Volnițchi, fondator și director al Poliexpert și Tribuna, a menționat că Almanul Politic 2016 are cu peste o sută de pagini mai mult decât Almanah Politic 2015, deoarece anul ce a trecut a fost un an politic foarte plin, fiind chiar unul „dintre cei mai tumultoși ani pentru politica din R.Moldova”. „Politicienii au acționat, iar noi le-am monitorizat activitatea și am redat în Almanah toate evenimentele politice – pe zi, săptămână și lună. Și așa vom face în fiecare an”, a declarat Volnițchi.

Directorul Poliexpert a menționat că a fost cale lungă și multă muncă până Almanahul Politic 2016 a văzut lumina tiparului, iar tipărirea noii ediții nu ar fi fost posibilă fără susținerea partenerului general – Nicolae Giornîi, președinte al AMG-Kernel.

Directorul executiv al AMG Kernel, Victor Guțu, a menționat că Almanahul Politic este o mare reușită. „Va rămâne în istoria RM și ne va aminti peste ani despre cum a fost anul politic 2016. Felicit echipa pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care a dat dovadă”, a declarat Guțu.

Președinele Academiei de Științe a Moldovei, Gheorghe Duca, a calificat Almanahul Politic 2016 drept un manual-monografie util pentru țara noastră. „Almanul Politic este o disertație adevărată și va fi o bună bază pentru cercetători, fiind un material de arhivă pentru cercetare politică și de business”, a precizat Duca.

Diplomatul și prezentatorul TV, Andrei Popov, a apreciat faptul că Almanahul Politic 2016 este mai voluminos și implică mai multe detalii noi față de prima ediție – Almanah Politic 2015. „Indiferent de finalul anului politic 2017 și de volumul Almanahului Politic 2017, îmi doresc să avem o societate consolidată și nu divizată precum este acum, iar echipa care a realizat Almanahul este un exemplu de profesionalism și dăruire”, a declarat Popov.

Vicedirectorul și fondatorul Poliexpert și Tribuna, Lilia Gurez, a subliniat faptul că în era on-line-ului e dificil să realizezi un produs print de calitate. „Almanahul Politic 2014 nu a apărut pentru că nu am avut curaj. În 2016 a fost prima ediție, acum – a doua, și suntem convinși că, an de an Almanahul Politic al R.Moldova va fi editat, însă aceasta nu va fi posibil fără susținerea tuturor partenerilor noștri, cărora le mulțumim că sunt alături de noi”,  a spus Gurez.

Precizăm că, publicația Almanah Politic este unică în R.Moldova și reprezintă radiografia tuturor evenimentelor politice în decursul unui an. Almanahul Politic este lansat anual în luna februarie.

Tirajul publicației Almanahul Politic 2016 este de 1000 de exemplare.

SHOK.md


FEB 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...